Teraz jest 23 listopada 2024, o 01:34

Romantyczne sceny i ilustracje

Wizualna strona romansu
Odwiedź także Wybieramy Ulubione Okładki!

Post przez Agrest » 15 czerwca 2011, o 17:33

Avatar jest na serwerze forumowym ;)
A obrazki ze strony wallcoo.net
"I read a story to-night. It ended unhappily. I was wretched until I had invented a happy ending for it. I shall always end my stories happily. I don't care whether it's 'true to life' or not. It's true to life as it should be and that's a better truth than the other."

Emily Byrd Starr

Post przez aralk » 15 czerwca 2011, o 18:45

u mnie też pustka :D

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 15 czerwca 2011, o 19:10

nie będę oryginalna-obrazków nie widać, avatar za to tak(ładny)
________________***________________

Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.

Ulubiona autorka/autor: T.A. White

Post przez nana_rlbi » 15 czerwca 2011, o 20:26

może ktoś mnie oświeci, czemu znowu nie widać obrazków, skoro u mnie na podglądzie i w poście wszystko jest w porządku i cały czas widzę moje obrazki :?:

dobra chwilkę to może potrwać ale spróbuję inaczej wrzucić obrazki :confused:

[edit]

edytowałam poprzedni post, teraz widzicie? mam nadzieję ^_^

Post przez aralk » 15 czerwca 2011, o 21:25

teraz widać

Ulubiona autorka/autor: nie posiadam

Post przez Agaton » 15 czerwca 2011, o 21:27

Już widać :smile:
Ile razy w życiu człowiek musi się powstrzymywać.

Występek i cnota są takimi samymi produktami jak cukier i kwas siarkowy - Hipolit Taine

Life is tough, but it's tougher when you're stupid - John Wayne

"You're so freaking romantic. I don't know how I keep my pants on." - Abigail Roux, "Fish & Chips"

Ulubiona autorka/autor: Terry Pratchett, Janet Evanovich

Post przez Asieńka » 15 czerwca 2011, o 21:28

Nano, dzięki ci za tą serię, zdecydowanie moje klimaty! :smile:
"Znasz przypowieść o żabie w śmietanie? Jak dwie żaby wpadły do dzbanka ze śmietaną? Jedna, myśląc racjonalnie, szybko zrozumiała, że opór jest bezcelowy i że losu nie da się oszukać. A może jest jakieś życie pozagrobowe, więc po co się niepotrzebnie wysilać i na próżno pocieszać płonnymi nadziejami? Złożyła łapki i poszła na dno. A druga była na pewno durna, albo niewierząca. I zaczęła się szamotać. Wydawałoby się, po co się szarpać, jeśli wszystko przesądzone? Szamotała się i szamotała... Aż ubiła śmietanę na masło. I wylazła z dzbanka. Uczcijmy pamięć jej towarzyszki, przedwcześnie poległej w imię postępu filozofii i racjonalnego myślenia."
Pod stołem siedział Greebo i mył się językiem. Od czasu do czasu mu się odbijało.
Wampiry wstawały z martwych, z grobów i z krypt, ale nigdy nie zdołały tego dokonać z kota.

Post przez AnnMM » 15 czerwca 2011, o 21:29

może i nie moje klimaty, ale cała seria super... może się przekwalifikuję ;)

Post przez nana_rlbi » 15 czerwca 2011, o 21:36

Asienka1440 napisał(a):Nano, dzięki ci za tą serię, zdecydowanie moje klimaty! :smile:

tak myślałam :smile: , bardzo możliwe, że reszcie z azjatyckiego kącika też się spodobają (a jeszcze wiele zostało, których nie wrzuciłam :adore: ale co za dużo to niezdrowo ) :haha:

a w przygotowaniu żeńska wersja obrazków :big: :wink:

Post przez Asieńka » 15 czerwca 2011, o 21:47

Oj tam, wcale nie niezdrowo :hyhy: Wrzucaj partiami to może nikt nie zauważy, ile ich jest :byebye:
"Znasz przypowieść o żabie w śmietanie? Jak dwie żaby wpadły do dzbanka ze śmietaną? Jedna, myśląc racjonalnie, szybko zrozumiała, że opór jest bezcelowy i że losu nie da się oszukać. A może jest jakieś życie pozagrobowe, więc po co się niepotrzebnie wysilać i na próżno pocieszać płonnymi nadziejami? Złożyła łapki i poszła na dno. A druga była na pewno durna, albo niewierząca. I zaczęła się szamotać. Wydawałoby się, po co się szarpać, jeśli wszystko przesądzone? Szamotała się i szamotała... Aż ubiła śmietanę na masło. I wylazła z dzbanka. Uczcijmy pamięć jej towarzyszki, przedwcześnie poległej w imię postępu filozofii i racjonalnego myślenia."
Pod stołem siedział Greebo i mył się językiem. Od czasu do czasu mu się odbijało.
Wampiry wstawały z martwych, z grobów i z krypt, ale nigdy nie zdołały tego dokonać z kota.

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 15 czerwca 2011, o 21:52

Dużo ładnych obrazków, tylko byłam przekonana, że na niektórych to kobiety były. :hyhy: Niemniej ładne i miło oko zawiesić.
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez Asieńka » 15 czerwca 2011, o 21:58

To jest częsty problem ze zdjęciami Azjatów - facet to czy nie facet :lol:

Ulubiona autorka/autor: Jo Putney,Kat Martin,Jude Deveraux,Sandra Brown

Post przez basik » 17 czerwca 2011, o 13:03

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 17 czerwca 2011, o 13:08

to 3 jest fajne..xD reszta też ładna..xD ;)
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Ulubiona autorka/autor: Jo Putney,Kat Martin,Jude Deveraux,Sandra Brown

Post przez basik » 17 czerwca 2011, o 13:13

mnie też trójka najbardziej się podoba :)

Post przez Justyna » 17 czerwca 2011, o 14:32

fajne oprócz trzeciej

Post przez Asieńka » 17 czerwca 2011, o 14:45

dla mnie trzecia najlepsza :hyhy:

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 17 czerwca 2011, o 21:09

dla mnie też :adore:
________________***________________

Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.

Ulubiona autorka/autor: Anne Bishop

Post przez Tsuki » 17 czerwca 2011, o 23:18

Nano obejrzałam ilustracje. Cudowne są. :adore: Niektóre twarze to nawet jakbym skądś kojarzyła. :hyhy: Czy są wśród tych obrazków portrety prawdziwych ludzi?
Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studentów, którzy oblali egzamin wstępny.
Aby poznać wartość jednego miesiąca, zapytaj matki, która urodziła wcześniaka.
Aby poznać wartość jednego tygodnia, zapytaj wydawcę tygodnika.
Aby poznać wartość jednej godziny, zapytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć.
Aby poznać wartość jednej minuty, zapytaj ludzi, którzy przegapili swoją stację jadąc pociągiem.
Aby poznać wartość jednej sekundy, zapytaj kogoś, komu udało się uniknąć wypadku.
Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas Igrzysk Olimpijskich zdobył srebrny medal.
Wskazówki zegara będą wciąż odmierzać czas, dlatego też ceń każdą chwilę.
I traktuj dzień dzisiejszy jak największy dar, który został Ci ofiarowany.

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Marsha Canham

Post przez moni » 17 czerwca 2011, o 23:19

Nano, reszcie z kącika też się podoba :D
ObrazekObrazekObrazek

You can hear it. The sound of happiness. It's getting bigger and bigger and bigger! If you wish... If we think we can, anything is possible. I can hear a lot of sounds. Again and... again...
A wind like a breath... I want to be the wind... At times, I want to be the wind that fights against you... the wind that dries your tears... or the wind that eases your tiredness. I want to be a wind like that. And I want to fly. I want to sweep up the sadness and spread happiness.
When you're sad, just cry. I'll be there. When you're happy, just call. I'll be there. But because we're girls, there are times that you get tired. There are times that you hold back your tears. So in times like that, dear, I'm going to come flying down to you... So hold me in your arms gently.

Post przez nana_rlbi » 17 czerwca 2011, o 23:25

Tsuki napisał(a):Nano obejrzałam ilustracje. Cudowne są. :adore: Niektóre twarze to nawet jakbym skądś kojarzyła. :hyhy: Czy są wśród tych obrazków portrety prawdziwych ludzi?

pojęcia nie mam Tsuki, ale bardzo możliwe, że jacyś mniej lub bardziej znani aktorzy do nich pozowali ^_^

Ulubiona autorka/autor: Anne Bishop

Post przez Tsuki » 17 czerwca 2011, o 23:30

Ja im więcej na nie patrzę, tym bardziej kojarzą mi się niektórzy ze znanymi osobistościami. Dlatego ciekawa byłam, czy się orientujesz. ;)
Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studentów, którzy oblali egzamin wstępny.
Aby poznać wartość jednego miesiąca, zapytaj matki, która urodziła wcześniaka.
Aby poznać wartość jednego tygodnia, zapytaj wydawcę tygodnika.
Aby poznać wartość jednej godziny, zapytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć.
Aby poznać wartość jednej minuty, zapytaj ludzi, którzy przegapili swoją stację jadąc pociągiem.
Aby poznać wartość jednej sekundy, zapytaj kogoś, komu udało się uniknąć wypadku.
Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas Igrzysk Olimpijskich zdobył srebrny medal.
Wskazówki zegara będą wciąż odmierzać czas, dlatego też ceń każdą chwilę.
I traktuj dzień dzisiejszy jak największy dar, który został Ci ofiarowany.

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 18 czerwca 2011, o 12:43

A pewnie, Johnny'ego Deppa z 3 zdjęcia nie poznajecie? Zdecydowanie najładniejszy obrazek. :adore: Mogę na tego gościa patrzeć godzinami i mi się nie nudzi. ^_^
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez Asieńka » 18 czerwca 2011, o 14:25

Kawko, Tsuki chyba mówiła o tych azjatyckich ilustracjach :hyhy:
Co do Deppa to jak można go nie poznać? Toż to dla niego wszystkie się tak tą trzecią ilustracją zachwycamy :haha:

Post przez nana_rlbi » 18 czerwca 2011, o 16:17

a mnie się najbardziej podoba ten obok Depp'a :smile:
Ostatnio edytowano 18 czerwca 2011, o 22:42 przez nana_rlbi, łącznie edytowano 1 raz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Okładki i ilustracje