Często bohaterki maja po 23-24 lata, z zachowują się jak doświadczone przez życie, wszystkowiedzące itd.
Wiedźma Ple Ple napisał(a):udało się tej od Umowy z wiatrem .... bohaterka ma tam 22 lata ale połowa to opieka nd nieprzystosowana matką i nieletnią siostrą .. wybroniła się
Agrest napisał(a):Jak jest doświadczoną kobietą, a do tego pisze książki, to chyba można od niej tego oczekiwać
(inna sprawa, czy naprawdę wszyscy chcą czytać o autentycznym stanie psychicznym przeciętnej dwudziestolatki )
Stangreta Jaśnie Pani poczytaj ....Jadzia napisał(a):A to ja chyba, bo w jedynej Small co akurat wtedy czytałam była sześciolatka, która niemalże zarządzała domem
I ja wolę HŚŻety bez szejków
Janowabezziemi Izabela miała lat 12 i zadziwiała swoim entuzjazmem wobec hmm... stanu małżeńskiegoPociesz sie Jadziu,że u Small już dziesięciolatki są gotowe do zamążpójścia.
Kawka napisał(a):Kurcze, ja Small sporo czytałam, ale na te co ciekawsze chyba jednak nie trafiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości