gmosia napisał(a):a to nie to? bo widziałam
sunny happiness
Dzięki gmosiu to właśnie to, ale widzę że to całkiem nowa drama I jak warto czy nie oglądać?
gmosia napisał(a):kat, to dzieki tobie i twojej dramie sweet spy została odkryta tez będę korzystać kamsahamnida
Asienka1440 napisał(a):Pierwszy odcinek 3+1 (Ying Ye San Jia Yi) i ja już jestem w tej dramie zakochana A Lu Ka mnie rozłożyło na łopatki, i aktorzy niczego sobie Podoba mi się główna bohaterka, nareszcie jakaś dziewczyna z ikrą
Tsuki napisał(a):Asienka1440 napisał(a):Pierwszy odcinek 3+1 (Ying Ye San Jia Yi) i ja już jestem w tej dramie zakochana A Lu Ka mnie rozłożyło na łopatki, i aktorzy niczego sobie Podoba mi się główna bohaterka, nareszcie jakaś dziewczyna z ikrą
Ja też się zakochałam w niej od pierwszego odcinka. A z A Lu Ka to wprost pokładałam się ze śmiechu. Mi zostały jeszcze trzy odcinki i z przykrością przyznaję, że trochę zmieniła koncepcje ta drama. Dalej jest fajna, ale już trochę inna. I jeszcze ta menda, którą bym udusiła gołymi rękami. Ale nie będę Ci spoilerować... Później po komentujemy.
Kat napisał(a):link tak, ale zawartości już nie... nadal mam ten durny slogan o hotlinkowaniu
Kat napisał(a):ja znam. on grał w q10 i w tumbling nipporiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości