Teraz jest 23 listopada 2024, o 17:17

Wizaż: pielęgnacja i makijaż

Zdrowie, pielęgnacja, edukacja, zakupy, podróże

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 13 maja 2011, o 23:07

no coś ty żadnych... :rotfl:
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Post przez Lorelei » 13 maja 2011, o 23:13

Teraz to się przyznajecie, że macie skojarzenia :P Tylko oczywiście ktoś musiał być pierwszy i jak zwykle wypadło na mnie :hyhy:

Post przez Wiedźma Ple Ple » 13 maja 2011, o 23:14

Kawka napisał(a):Ale jędrnym. :hyhy:
niekoniecznie, niektóre lubią takie miękkie :big:

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 13 maja 2011, o 23:16

Celulit jest raczej chropawy niż miękki. ^_^

Lore, tak to już jest - ktoś musi być pierwszy. :hyhy:
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez Wiedźma Ple Ple » 13 maja 2011, o 23:17

a wcale że nie , chropawe to mogą być pięty :D

Post przez Kawka » 13 maja 2011, o 23:21

Nie aż tak jak pięty, ale jednak chropawy. Jak się palcem przejedzie, to małe grudki jakby czuć. :smutny: Dlatego wypowiedziałam wojnę temu paskudztwu.

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 13 maja 2011, o 23:23

Jak ci facet, jeszcze do tego rozpłodowy, przejeżdża palcem po udzie to chyba raczej nie po to, żeby grudki wyczuwać :look_down:

Ale postanowienie podziwiam, a jeszcze bardziej będę, jeśli zrealizujesz :P
Czytam romanse - mój blog z recenzjami. Recenzjami romansów, oczywiście.

Smoki były idealnym środkiem antykoncepcyjnym, ponieważ raz skonsumowana dziewica już nigdy nie była płodna.

ObrazekObrazek
by Agrest

Post przez Wiedźma Ple Ple » 13 maja 2011, o 23:35

Kawka napisał(a):Nie aż tak jak pięty, ale jednak chropawy. Jak się palcem przejedzie, to małe grudki jakby czuć. :smutny: Dlatego wypowiedziałam wojnę temu paskudztwu.

laboga, jak se chcesz wyczuć to wyczujesz ... facet jak maca to ma celulit gdzieś ... :big:

czy ja mogę jednak wystąpić jako wyrocznia bo celulit nie przeszkodził mi w posiadaniu licznych absztyfikantów o poważnych zamiarach? :hahaha:

Post przez Lorelei » 14 maja 2011, o 10:38

Połowa z nich to nawet nie wie co to jest :hyhy: Ostatnio kolega się przyznał, że nie wie co to jest wcięcie w talii :P Tzn. pojęcie zna, ale o co w tym chodzi to już nie :hahaha:

Post przez raen » 23 maja 2011, o 18:43

szukam dla siebie praktycznej fryzury... na razie nic...
znalazlam taka ktora mi sie podoba niestety nie dla mnie...
podam dalej moze ktos skorzysta...
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
ja potrzebuje czegos co mozna szybko zwinac podpiac spinka wiec poldlugie pewnie z pazurkami i kosmyki nie wpadaja w oczy wiec najlepiej bez grzywki...

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 23 maja 2011, o 19:49

albo długa grzywka boczna, w razie czego można "dopiąć" do reszty...
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez Kawka » 23 maja 2011, o 21:41

Podoba mi się 2 od góry fryzurka.

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 23 maja 2011, o 21:47

mi również..xD :)
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Ulubiona autorka/autor: S. Brown, SEP, J. Quinn

Post przez sunshine » 23 maja 2011, o 23:27

Trzecia fryzurka od góry ;)
Każdy jest jaki jest.
Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować.
Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.

Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli. ;)

Post przez Kawka » 24 maja 2011, o 00:52

Moim zdaniem ładna, ale niepraktyczna. Opadająca naoczy grzywka potrafi być irytująca, a podpięta już nie będzie taka ładna. Dwójka jest troszkę inaczej uformowana. Może sobie coś takiego fundnę na lato, bo coraz bardziej mi się podoba. :missdoubt:

Post przez raen » 24 maja 2011, o 09:52

Kawka napisał(a):Moim zdaniem ładna, ale niepraktyczna. Opadająca naoczy grzywka potrafi być irytująca, a podpięta już nie będzie taka ładna. :missdoubt:

zgadzam sie z calej rozcieglosci dla mlodych bez obowiazkow i najlepiej niepracujacych... odgarnianie potrzasanie glowa to irytujace gdy caly czas wpada do oczu ale ladna szczegolnie bez podpiecia... chce byc mlodsza :) mimo ze kazdy wiek ma swoje zalety poza zdrowiem heh
Kawka napisał(a):Dwójka jest troszkę inaczej uformowana. Może sobie coś takiego fundnę na lato, bo coraz bardziej mi się podoba. :missdoubt:

a tu sie zastanawiam czy caly czas trzeba gorne partie na karbownicy robic to strasznie czasochlonne i wlosy nie najlepiej kondycjonuje... hmm nie znam sie za bardzo mozna takie karbki robic czyms innym? ale tez im dluzej sie przygladam tej fryzurce to bardziej mi sie podoba... heh ile trzeba miec lat zeby miec taka nieskalana szyje?:)

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 24 maja 2011, o 16:22

dwójka i mi się podoba,tyle,że nie przepadam za przydługimi grzywkami :hyhy:

heh ile trzeba miec lat zeby miec taka nieskalana szyje?:)

Szyja taka jak u modelki może być w każdym wieku,ja jestem sporo po trzydziestce ale na szyi nie mam żadnych zmarszczek,ani nic w tym rodzaju.I nigdy nie dbałam jakoś specjalnie o skórę na szyi,tyle,że zawsze smarowałam kremem,przy kremowaniu twarzy.Ale też się specjalnie nie wysilałam,wystarczał zwykły krem nivea ^_^

Post przez raen » 24 maja 2011, o 17:00

szczesciara z ciebie... sama mam kilka po trzydziestce niby kremu uzywam ale chyba klania mi sie nawyk czytania w pozycji lezacej i pollezacej... co oczom tez dobrze nie zrobilo heh

Post przez Kawka » 24 maja 2011, o 21:07

Ja też mam gładką szyjkę (na razie :hyhy: ), ale tak na oko, ta modlka ma maksymnalnie 16 lat. :big: Co do karbków, swego czasu robiłam je średnio raz na tydzień na całe włosy i jakoś do tej pory nie wypadły. :rotfl: Tylko to czasochłonne jest - trzeba z godzinkę poświecić przy długich włosach.

Post przez Katarzyna888 » 26 maja 2011, o 14:44

Polowa modelek to ma porobiony retusz, wiec sie nie ma co sugerowc ich dobrym wygladem. Usuwaja wszystkie niedoskonalosci i rozswietlaja skore i jeszcze cuda niewidy, a pozniej to juz takie zdjecie w ogole do orginalu niepodobne. A czlowiek sie tylko stresuje i po co tak, niewarto.
''Life was not perfect.
Except when it was.''Mary Balogh 'At last comes love'

Post przez aralk » 26 maja 2011, o 14:47

hmmm, niekiedy to chciałabym wyglądać jak one choćby bez retuszu :hyhy:

Post przez Kawka » 26 maja 2011, o 22:58

Znaczy się, aż tak bardzo chudo?

Post przez maddalena » 30 maja 2011, o 14:17

raen napisał(a):szczesciara z ciebie... sama mam kilka po trzydziestce niby kremu uzywam ale chyba klania mi sie nawyk czytania w pozycji lezacej i pollezacej... co oczom tez dobrze nie zrobilo heh

Dzięki za info...
Ppełniam ten sam błąd, czytania w pozycji leżącej lub półleżącej... nie mam jeszcze trzydziestki ale znając moje szczęście to po... będę miała z tym problemy... :haha:
Oto miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. O'Cangaceiro

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 30 maja 2011, o 21:41

oj tam oj tam :byebye: ja nie zamierzam zmieniać swoich przyzwyczajeń czytelniczych tylko dlatego, że może pojawią mi się przez to zmarszczki na szyi, wybaczcie :mrgreen:
Czytam romanse - mój blog z recenzjami. Recenzjami romansów, oczywiście.

Smoki były idealnym środkiem antykoncepcyjnym, ponieważ raz skonsumowana dziewica już nigdy nie była płodna.

ObrazekObrazek
by Agrest

Post przez Wiedźma Ple Ple » 30 maja 2011, o 22:00

ja mam 36 lat i mam wszystko gładkie dajcie spokój :hahaha:
żeby mnie miała wizja zmarszczek od czytania powstrzymać :big: w dowolnej pozycji :big:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik Porad Wszelakich