"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Kolorystycznie wszystkie ładne, ale nie przepadam za okładkami, gdzie postacie są poucinane bez powodu. O ile na pierwszej i ostatniej z przedstawionych jest to w porządku, to kawałki dziewczyn na 2 i 3 już mnie drażnią. Poza tym i tak najlepsza z tych to nr 4.
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
chyba podobają mi się, bo nie są totalnie przesadzeni, no i tak kratka
To trzeba przyznać, nie ma przesady A w sensie, że lepszych okładkowych widziałam, to w ramach już samej twarzy, bo całościowo niemal to samo Chociaż to może po prostu plecki były ładne, nie pamiętam
Ostatnio edytowano 18 maja 2011, o 22:13 przez Agaton, łącznie edytowano 1 raz