aralk napisał(a):o tę wysokość
ja jak wczoraj przyniosłam nowe buty do domu, to Ślubny stwierdził, że za diabła ze mną nigdzie nie pójdzie
aralk napisał(a):o tę wysokość
ja jak wczoraj przyniosłam nowe buty do domu, to Ślubny stwierdził, że za diabła ze mną nigdzie nie pójdzie
aralk napisał(a):z jego wzrostem mimo wszystko nie ma ku temu podstaw, ale powiedzmy, że wzrost Młodego dał mu się we znaki
zresztą prawda jest taka, że ja również zaczynam reagować odrobinę nerwowo, zdając sobie sprawę z tego, że moja Mała wygląda lepiej w niektórych moich rzeczach niż ja
Kawka napisał(a):aralk napisał(a):z jego wzrostem mimo wszystko nie ma ku temu podstaw, ale powiedzmy, że wzrost Młodego dał mu się we znaki
zresztą prawda jest taka, że ja również zaczynam reagować odrobinę nerwowo, zdając sobie sprawę z tego, że moja Mała wygląda lepiej w niektórych moich rzeczach niż ja
To ja mam odwrotnie. Moja mama ciągle wspomina, że w moim wieku miała 60 cm w pasie, po czym brutalnie dodaje - po dwóch porodach. Ja 60 cm mam, ale niestety w udzie, bo są dość masywne. Nigdy, nawet jak bym się głodziła (na co nie ma szans) nie osiągnę takiej talii.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości