przeczytałam wszystkie jej powieści historyczne i nie wiem dlaczego jakoś nie potrafię się zabrać za współczesne...ciągle mi się wydaje, że po ich przeczytaniu zmienię zdanie o autorce na gorsze
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
no tak, przyznaje- było co czytać, ale jakoś nie czułam znużenia zgrabnie i zachłannie przeszłam przez to tomisko- nawet pan kierowca w autobusie się ze mnie śmiał, że idzie mi to jak burza
Ha.. ja nie władam tak dobrze angielskim więc delektuję się po naszemu
Może kiedyś się zawezmę i znajdę czas by połączyć pasję z nauką. Czasem Wam zazdroszczę jak mówicie o jakiejś dobrej książce, której u nas jeszcze nie wydali, albo nie zamierzają wydać. No i chętnie przeczytałabym wszystkie książki SEP w oryginale
a bo języki to była zawsze moja najsłabsza strona.. Ale BARDZO CHCĘ się podszkolić i to jest chyba dobry pierwszy krok. Tylko ciągła wymówka, że czasu brak, blokuje całe przedsięwzięcie