Agrest napisał(a):Kiedyś przy jakieś aktualizacji mi się zainstalował, ale mam ukryty, bo mi niepotrzebny...
To spróbuj odinstalować, to pierwsza rada pojawiająca się po wyguglowaniu problemu
Jadzia napisał(a):Nie jestem pewna co konkretnie studiuje Tsuki, ale nawet byś nie zgadła, ile się dzisiaj dowiedziałam o transplantologii
Jadzia napisał(a):Albo że najwięcej dawców na MILION mieszkańców jest w Hiszpanii. A wiecie ilu? 34...
Agrest napisał(a):Hm, a nie opt-out w takim razie?
ewa.p napisał(a):mam to samo zdanie.Co do infrastruktury-nie wierzę w cuda.Nie ma szans,że drogi będą zrobione na czas.Zresztą kilkanaście kilometrów ode nie jest "budowana" autostrada.Od zeszłego roku własciwie nie widać żadnych zmian .Jest tylko coraz większy bajzel i droga krajowa w coraz gorszym stanie-pełna dziur i wybojów.Że o korkach na objeździe nie wspomnę
Fringilla napisał(a):niegdyś - żadna
Jadzia napisał(a):Fringilla napisał(a):niegdyś - żadna
Powiedziałabym, że niegdyś - ogromna, bo dziewka, to była córka albo po prostu młoda dziewczyna
Wiedźma Ple Ple napisał(a):z dedykacją dla Agresta
Późny wieczór. Na tyłach szkoły Krzyś znalezionym kawałkiem węgla coś tam smaruje na murze. Dzwoni komórka. Krzyś odbiera.
- Słucham. A, cześć Kasia, co tam?
- Co robisz?
- Mażę o tobie...
- O...umm.. fajnie... to miłe... marz dalej. Cześć.
- OK. Cześć.
"KASIA TO KU#WA"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości