Lucy napisał(a): Co do "Bitwa na głosy" od początku, podobał mi się pomysł na zespoły ,trzeba tak dobrać osoby ,żeby się wszystko trzymało kupy. Jedynie to przeszkadza mi Dudziak i te jej dźwięki, wydawane pawie w każdym odcinku. Jak ma coś zaśpiewać innego ,to nie umie .
Lucy napisał(a):Jury przegina na całego ,zero obiektywizmu .Nawet jaki ich podopieczny spie...ył występ ,nie umieją się do tego przyznać . Co to za kawałki Kuba daje Metsowi ? Albo Mozil Małgosi?
Kat napisał(a): przy I don't want to miss a thing Michał się słaniał, a przy Knock knock zachowywał się, jakby był pod wpływem... zwłaszcza po wystepie... ale i tak świetnie mu idzie.
Kat napisał(a):za to zgadzam się z jednym, co kuba powiedział - że Genek śpiewa wszystko na jedno kopyto. i podobnie tez wystepuje. rozumiem, że taki ma styl, tak to czuje, ale... póki co niczym mnie nie zaskoczył
Kat napisał(a):fakt, głos to on ma. i to fajny. barwa też ciekawa, ale... no mam do niego ale. może po tym, jak się zachował w mam talent. że sie ostatecznie wypiął na program. sama nie wiem. coś jest w nim, co mnie drażni. ale talent facet ma.
Kat napisał(a):ale podobnie x-factor też mnie nie powalił na kolana. jest drętwy. zwłaszcza jesli porównać z mam talent - tam było ciekawiej. może dzięki różnorodności dziedzin
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości