Liberty napisał(a):Ale w takim razie czemu bardziej Ci przeszkadza między dwoma facetami niż u pary het?
Fringilla napisał(a):ehm, ja miałam na myśli teksty pisane (raczej) przez gejów dla gejów oraz lesbijek dla lesbijek, a ogólnie literatura LGBT
.zwróciłam uwagę na słowa jednego pana, który stwierdził, że autorka bardzo dobrze poradziła sobie z przedstawieniem postaci homoseksualnej i zastanawia się co kobiety heteroseksualne w tym widzą
Agaton napisał(a):Fringilla napisał(a):ehm, ja miałam na myśli teksty pisane (raczej) przez gejów dla gejów oraz lesbijek dla lesbijek, a ogólnie literatura LGBT
Z tym to bym chyba nie dała rady.
Fringilla napisał(a):hm, coś w tym jest, że Agaton fantastycznie uwsteczniona (czyt. poszukująca sensu w literaturze) pewnie gdzie indziej, niż w okolicach slashu przez panie dla pań o panach, by znalazła swój klimat
Agaton napisał(a):Swoją drogą, sprawa romansu w literaturze jest o tyle ciekawa w moim przypadku, że z wcześniejszej ścieżki zeszłam na romans za sprawą, hmm, tego nieszczęsnego slashu. Tylko wiadomo kto je pisze i dla kogo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości