Lucy napisał(a):Ja wiem ,że organizacja takiej imprezy to miał być kop : budowa nowych obiektów, dróg, itd. Wiadomo było ,że pewne rzeczy trzeba zrobić , bo muszą być i koniec. Ale na to trzeba kasy ,no i jeszcze do tego kryzys przyszedł. Czarno to widzę ...
po co te studia skoro o tym gadają w radiuA ja wam powiem jedno, czego zresztą dzisiaj się dowiedziałam na wykładzie z polityki regionalnej, bo pni doktor pokazała nam ciekawe zestawienia. Te tłumaczenia o braku pieniędzy to w większości mit, mamy jeszcze tyle niewykorzystanych środków z Unii (prawie 40 %), tylko że nie potrafimy ich dobrze wykorzystać. Poza tym procedury przetargowe u nas tyle trwają... I to mimo uproszczenia procedur specjalnie dla inwestycji na Euro... To wszystko powoduje, że jesteśmy daleko w tyle z przygotowaniami.
Tsuki napisał(a): A ja wam powiem jedno, czego zresztą dzisiaj się dowiedziałam na wykładzie z polityki regionalnej, bo pni doktor pokazała nam ciekawe zestawienia. Te tłumaczenia o braku pieniędzy to w większości mit, mamy jeszcze tyle niewykorzystanych środków z Unii (prawie 40 %), tylko że nie potrafimy ich dobrze wykorzystać. Poza tym procedury przetargowe u nas tyle trwają... I to mimo uproszczenia procedur specjalnie dla inwestycji na Euro... To wszystko powoduje, że jesteśmy daleko w tyle z przygotowaniami.
Agrest napisał(a):Tsuki, a masz zainstalowany pasek narzędzi Ask?
Wiedźma Ple Ple napisał(a):w ustawieniach przeglądarki wszystko ok?
możesz ją wypitolić i zainstalować od nowa
Wiedźma Ple Ple napisał(a):po co te studia skoro o tym gadają w radiu
ze wskazaniem czyja to wina, w zależności od radia wina leżała po różnych stronach
Lucy napisał(a):Ale jak już wszystko jest zaklepane i zaczynamy budować ,to i tak umiemy robić sobie pod górkę
http://www.fakt.pl/Drogowcy-kradna-krus ... 768,1.html
Kiedyś przy jakieś aktualizacji mi się zainstalował, ale mam ukryty, bo mi niepotrzebny...
Wiedźma Ple Ple napisał(a):]po co te studia skoro o tym gadają w radiu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości