Lucy napisał(a):Patrzy ktoś na "Chichot losu " w TVP1?
Ja oglądam, teraz planuję przeczytać książkę, ale w bibliotekach brak.
A jak wrażenia po "Przepisie na życie"? Bo mi się wydaje że jest tam za mało Szyca.
Kat napisał(a):w sumie widząc tyle minusów, cały czas się zastanawiam, czemu na to patrzę <chociaż ostatni odcinek tylko fragmentami widziałam>...
joakar4 napisał(a):ja wolę Licencję na wychowanie
ladygreen napisał(a):Muszę się pochwalić, że doszłam wreszcie do 7 sezonu "Dr House" Jestem na 8 odcinku. Mam takie dziwne wrażenie, że teraz jak już stworzyli związek z Cuddy to nie to samo, co kiedyś. Już nie ma takiej uciechy z oglądania jak wcześniej, kiedy sobie na okrągło dogryzali Zrobiło się nudno.
Lucy napisał(a):Kat napisał(a):w sumie widząc tyle minusów, cały czas się zastanawiam, czemu na to patrzę <chociaż ostatni odcinek tylko fragmentami widziałam>...
Bo jednak wciąga . Trochę wszystko pomalutku się ciągnie ,ale można to wybaczyć . Dlaczego ? Dla Adamczyka . Takiego ciapy, to dawno nie widziałam. Żabciu !!! I cudowna Beata ,która powinna zostać psychologiem a nie ginekologiem. Jej manipulacje to mistrzostwo świata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości