Fringilla napisał(a):dlatego ja uzywam ziołowych na bazie henny, ale odcienie blond, z tego co mi opowiadano, bo ja idę w ciemność, czasem zbyt zółtawe wychodzą...
szwarckopfa esencjala niech weźmie - dla włosów cienkich jest bdb do tego dobrze kryje, bez amoniaku, ładnie pachnie , garniery słabo kryją, loreale kastingi też nie gorsze od esencjali - ale raczej bym je przy garnierze umieściła, plusem jest, że mają zajefajną odżywkę z mleczkiem królewskim, wellaton - bardzo dobrze kryje, długo utrzymujący się kolor, tylko śmierdzi, raczej gryzie skórę [przynajmniej mnie], odżywka ujdzie, kolor na początku ma inny niż będzie później - przynajmniej blondy - nie, to nie jest normą, że kolor po kilku zmyciach jest inny niż po pierwszym razie- u esencjali tego nie zauważyłam
Heidi napisał(a):A dzisiaj farbowałam odrosty ( pierwszy raz w życiu ) i dotarły do mnie moje nowe clip iny. Co do farbowania, powiem szczerze, że koloryzacja całej długości jest o niebo bardziej prosta Co to ja się namęczyłam z tyłu głowy i oj tak pewnie wszedzie nie dotarłam, a mogłam poczekać na mam, choć ona zabrania mi farbować włosy
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość