ewajoanna23 napisał(a):Ojej, a Ja znowu mam pytanko. Słuchajcie , a w książce przerzuconej na kindla w pdf nie można zwiększyć literek???
w temacie pdf - ostatnio trafiłam na taki, który nie dość, że nagłówek i stopkę, wszelkie zabawy krojem i wielkością czcionki, odstępy i marginesy, to i znak wodny i różnorodne zdjęcia miał powklejane
Agrest napisał(a):Zna alfabet, ale domyślnie sortuje po czasie używania/otwierania plików Do wyboru masz jeszcze sortowanie po autorze i tytule (no i kolekcjami). W głównym menu - podkreślenie na samej górze i kontrolerem w prawow temacie pdf - ostatnio trafiłam na taki, który nie dość, że nagłówek i stopkę, wszelkie zabawy krojem i wielkością czcionki, odstępy i marginesy, to i znak wodny i różnorodne zdjęcia miał powklejane
Aż mi brak emotki walącej głową w ścianę
Agrest napisał(a):Otagowane w sensie autor pliku wpisał tytuł w pole tytułu i autora w pole autora
W pdfach to się chyba wyświetla po porostu cała nazwa w pliku w polu tytułu - to możesz zmienić nazwę przed wrzuceniem, żeby choć zaczynało się zawsze od autora, chociaż tyle...
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: mdusia123 i 0 gości