Wiedźma Ple Ple napisał(a):to podobno standard - zawsze pytają o streszczenie przy kupnie lektury ale tu już sięgnęło dna
ewa.p napisał(a):hi,hi...Moja siostra jest za to dumna,że jej córka dostała piątkę z wypracowania o Krzyżakach .Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to,że gówniarze(pierwsza klasa gimnazjum) nie chciało się czytać lektury(bo długa i głupia według niej) i to właśnie siostra pisała leniwej córce wypracowanie.A jaka dumna z siebie,bo dziecku pomogła .Powiedziałam jej,co myślę o takiej pomocy
Fringilla napisał(a):a jaki jest problem z audiobookiem?
Wiedźma Ple Ple napisał(a):w mordegówniarze(pierwsza klasa gimnazjum)
ewa.p napisał(a):Wiedźma Ple Ple napisał(a):w mordegówniarze(pierwsza klasa gimnazjum)
gówniara,i nie chodzi o lata ,ale raczej o zachowanie.Dziewczyna powinna mądrze myśleć a zachowuje si e chwilami jak pięciolatka
Mery_Kate napisał(a):sama nie wiem co o tym myśleć
ewa.p napisał(a):mnie też to dobiło i nawet powiedziałam jej co o tym myęlę,ale że ona zawsze traktowała Justynę jako królewnę co to nie wolno o niej złego słowa powiedzieć czy uwagi zwrócić to i wychowała ignorantkę,której palcem ruszyć się nie chce,czy w jakikolwiek sposób się wysilić żeby mieć lepsze oceny,albo żeby coś w rozumie zostało.I jak typowa nadopiekuńcza mamcia sama zadanie za nią pisze.Zresztą spotykam sie z takim zachowaniem nie pierwszy raz(choc zawsze tępię).Moja sąsiadka ma dwoje dzieci,córkę w pierwszej gimnazjum i syna w trzeciej gimnazjum i tez im sama zadania robi(bo dzieci takie zmęczone) zeszyty bo może sie jakieś zadanie nada
mewa napisał(a):ja mam takie podejście (do siebie też takie miałam), że ocena nie świadczy o mojej wiedzy, więc...oby zdawały...fakt, że na razie starsza jest w podstawówce a młodsza w przedszkolu, ale mam nadzieję, że mi nie przejdzie
co do usprawiedliwiania nieobecności- u mnie w LO 18-tki same usprawiedliwiają
Agrest napisał(a):My się w liceum też sami usprawiedliwialiśmy po skończeniu osiemnastki Ale tylko te osoby, których rodzice wyrazili na to zgodę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości