Agrest napisał(a):Bo oni się skupiają - to może niektórych zaszokować - na promocji i sprzedaży książek, nie na pstrągu w śmietanie
Agrest napisał(a):I na tym polega piękno harlequina-bazy-matki, wampiry nie istnieją? No problem Po wynikach ankiety podrzucimy ci listę książek z wampirami
Bo oni się skupiają - to może niektórych zaszokować - na promocji i sprzedaży książek, nie na pstrągu w śmietanie
Agrest napisał(a):Jest miejsce na komentarze, powinnaś to im napisać
(oczywiście to pytanie jest merytorycznie ważniejsze Ale sam fakt tego durnowatego pytania o romans mnie zirytował i dlatego o tym napisałam )
basik napisał(a):mam nadzieję, ,ze Harlequin nie wprowadzi nowej serii w typie Romans z wampirem, bo to by mnie całkowicie przybiło
Berenika napisał(a):Agrest napisał(a):Jest miejsce na komentarze, powinnaś to im napisać
(oczywiście to pytanie jest merytorycznie ważniejsze Ale sam fakt tego durnowatego pytania o romans mnie zirytował i dlatego o tym napisałam )
Napisałam im w e-mailu, bom się dopiero dopatrzyła, że tam jest miejsce na opinie. Niech żyje spostrzegawczość.
Agrest napisał(a):Biblionetka biblionetką, ale mnie się ulewa ostatnio jak wchodzę na stronę harlequina... Kontynuując długą tradycję fascynujących ankiet, tym razem pytanie walentynkowe, z kim chciałabyś przeżyć romans?
Pojawiły się wyniki i, uwaga, analiza psychologa
I teraz, drogi harlequinie, pozwolę sobie coś zasugerować. Otóż jeśli internautka w niezobowiązującej ankiecie na stronie harlequina odpowie że na przykład marzy jej się romans z przyjacielem to
a. nie znaczy to, że chce przelecieć faktycznie istniejącego przyjaciela
b. raczej nie oczekuje, że ktoś porwie się na analizę jej fantazji jako "niepokojącej"
Kiedy się pojawiła ta ankieta, to chciałam podrzucić linka i zachęcić do głosowania na opcję "z hydraulikiem" lub "z mężem przyjaciółki" (takie m.in. odpowiedzi podsunęła redakcja), niestety jakoś mi umknęło i teraz żałuję - cóż TO by była za analiza!
Nie chce mi się tłumaczyć ich, że się starają. Dopóki będą krążyć wokół tematów zastępczych jak przepisy na rybę i durne ankiety, to żadne to starania. Rozumiem, że dziś prowadzenie stron, fejsbuka i twittera to praca jak każda inna i niekoniecznie pasjonaci prowadzą te profile. Ale mówimy o wydawnictwie i książkach, być może subiektywizm przeze mnie przemawia, ale to jednak trochę inna materia niż, dajmy na to, wyrób czekolady. Pracownik harlequina znający się na ofercie wydawnictwa? Mrzonki, wiem.
PS Na stronie eharlequin.com też są oczywiście ankiety. Ale opcje jak Lilia podała w innym linku: kowboj i wampir, nie mąż przyjaciółki. Poza tym tam się dzieje mnóstwo innych rzeczy, więc...
kasiek napisał(a):A ja dostałam w paczce od HQ ichnią ulotkę, co to na Targi w Krakowie wydrukowali, i tak sobie przeglądająć ją pomyślałam, że się już maja doczekać nie mogę....bo wtedy będą targi w Warszawie i ja na nie pójdę i ichnie stoisko odwiedzę!
Powrót do Wiadomości i publicystyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość