Negatyw się jeszcze nie rozleciał i ma się całkiem dobrze z tego co wiem
Natomiast też nie rozumiem robienie z siebie na koncercie statecznego kołka, którego nie ruszy trzęsienie ziemi. Ale do tej pory spotkałam się z tym tylko w Warszawie i Ostrawie na koncertach Iron Maiden. A już w ogóle wywaliłam gały, jak w samym środku akcji stanął sobie za nami (mną i moim towarzystwem) facet i zaczął wpieprzać - bo już inaczej się tego nazwać nie da - hot-doga. Jakby to było kwintesencją jego życia i kupił bilet za grubą kasę tylko po to, żeby móc sobie zjeść parówkę w bułce!
Moje drogie, może nie należę do grona fanek riHANNY, lecz słowa tej piosenki i teledysk mają wielką moc, uwielbiam piękne krajobrazy a to mi przypomina Teksas. Nawet jej pasują te czerwone włosy
tłumaczenie:
Spoiler:
Chce żebyś mnie kochał jakbym była gorącym towarem Zawsze o mnie myślał robiąc to, co lubisz Więc chłopcze zapomnij o świecie, bo dziś wieczorem liczymy się tylko my Chcę sprawić, że będziesz o to błagał, a potem przełkniesz swoją dumę
Chcę żebyś sprawił bym czuła się jedyną dziewczyną na świecie Jakbym była tą jedyną, którą kiedykolwiek kochałeś Jakbym była tą jedyną, która zna twoje serce Jedyną taką dziewczyną na świecie... Jakbym była tą jedyną, która wydaje polecenia Bo jestem jedyną, która rozumie Co zrobić byś poczuł się jak prawdziwy mężczyzna, taaak Chcę żebyś sprawił bym czuła się jedyną dziewczyną na świecie Jakbym była tą jedyną, którą kiedykolwiek kochałeś Jakbym była tą jedyną, która zna twoje serce Jedyną taką...
Chcę, abyś wziął mnie jak złodziej nocą Trzymaj mnie jak poduszkę; spraw, żebym poczułabym się dobrze Kochanie, powiem ci wszystkie moje sekrety, które ukrywam; możesz mnie przejrzeć A kiedy już wejdziesz, nie opuścisz mnie - bądź moim więźniem przez całą noc!
Chcę żebyś sprawił bym czuła się jedyną dziewczyną na świecie Jakbym była tą jedyną, którą kiedykolwiek kochałeś Jakbym była tą jedyną, która zna twoje serce Jedyną taką dziewczyną na świecie... Jakbym była tą jedyną, która wydaje polecenia Bo jestem jedyną, która rozumie Jakbym była tą jedyną, która zna twoje serce Jedyną taką...
Zabierz mnie na przejażdżkę Och kochanie, weź mnie wysoko Sprawię, żebyś poczuł się jak ten pierwszy Och, niech to trwa całą noc Zabierz mnie na przejażdżkę Och kochanie, weź mnie wysoko Sprawię, żebyś poczuł się jak ten pierwszy Och, niech to trwa całą noc
Chcę żebyś sprawił bym czuła się jedyną dziewczyną na świecie Jakbym była tą jedyną, którą kiedykolwiek kochałeś Jakbym była tą jedyną, która zna twoje serce Jedyną taką dziewczyną na świecie... Jakbym była tą jedyną, która wydaje polecenia Bo jestem jedyną, która rozumie Co zrobić byś poczuł się jak prawdziwy mężczyzna Jedyną taką dziewczyną na świecie... Dziewczyną na świecie... Jedyną taką dziewczyną na świecie... Dziewczyną na świecie..
"I read a story to-night. It ended unhappily. I was wretched until I had invented a happy ending for it. I shall always end my stories happily. I don't care whether it's 'true to life' or not. It's true to life as it should be and that's a better truth than the other."
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące — Ursula K. Le Guin
Nie wiem czy to było, jeśli tak to wybaczcie. Ciekawa jestem czy podoba Wam się tegoroczna polska propozycja na Eurowizję. Niby konkurs obciachowy ale jednak chciałoby się w końcu kogoś wysłać, za kogo się nie trzeba wstydzić. U mnie dziewczyna ma dwa plusy - za język polski i coś żywszego, niż zawodzenia z poprzednich lat. Jest lepiej niż do tej pory było wielokrotnie, ale czy piosenka odniesie sukces? Prędzej uroda wokalistki i jej walory. Czekam na Wasze opinie. http://www.youtube.com/watch?v=rmWpcyVj1L4