Agrest napisał(a):Opłaty: nic dodatkowo nie płaciłam. Ale rzeczywiście jak kurier rano się zapowiadał telefonicznie, to uprzedził, że "prawdopodobnie będą faktury celne do zapłacenia" (moje zakupy szły w dwóch paczkach, stąd liczba mnoga). Poprosiłam go więc, żeby to dokładnie sprawdził, bo zdarzają się pomyłki co do zamówień z tej firmy - sprawdził od razu i w dokumentacji było jak należy, że wszelkie opłaty reguluje nadawca
Liberty napisał(a):Ślinię się. Póki oczy nie widziały, serce nie pragnęło. A teraz zaczynam zbierać na tego "Kundla" jak go zwie moja koleżanka
Agrest napisał(a): Na youtube można posłuchać próbek obu głosów.
Czuję dokładnie to samoLiberty napisał(a):Ślinię się. Póki oczy nie widziały, serce nie pragnęło.
Berenika napisał(a):Chyba dołączę do zbierających, ale to dopiero w sierpniu, bo spłacam długi za nowy komputer.
Agrest, gwoli przypomnienia, ile cię wyniosła na polskie ta radość?
Agrest napisał(a):Berenika napisał(a):Chyba dołączę do zbierających, ale to dopiero w sierpniu, bo spłacam długi za nowy komputer.
Agrest, gwoli przypomnienia, ile cię wyniosła na polskie ta radość?
Gdybym zamawiała sam czytnik, to z przesyłką byłoby to jakieś 483 zł. Zamawiałam też adapter i okładkę z lampką, i szczególnie ta druga rzecz podbiła mocno cenę - 730 z jakimś małym haczykiem. To już była rozpusta, przyznaję, ale nie żałuję
Scholastyka napisał(a):a ja mam z miesięcznym prawie wyporzedzeniem urodzinowo/imieninowy ONYX! Teraz się bateria ładuje...
Fringilla napisał(a):a możesz przy okazji zmierzyć, jeśli się da jaka jest faktyczna różnica zużycia energii między używaniem z lampką i bez?
ps.uroczyScholastyka napisał(a):a ja mam z miesięcznym prawie wyporzedzeniem urodzinowo/imieninowy ONYX! Teraz się bateria ładuje...
który model? 60?
ps.też 6cali...
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości