Romantyczne – ale nie tylko – opowieści filmowe, serialowe i teatralne Od filmów kostiumowych po azjatyckie dramy Na co czekamy, co polecamy, co odradzamy...
mi się on nie podobał nigdy...nosz nie mój typ, ino ten cudny Richard tak na mnie działa....ale to chyab zasługa tego, że był takim zakochanym Guy'em i tak mu nie szło, i ten skaj
Znowu zbaczacie z tematu, dziewczęta i zaraz będę musiała machać tablicą:
Ja to lubię komediowe wątki romantyczne , np tu (wybacz, Heidi, że znów z tym chudeuszem ):
Jak widać to część 5 - ostatnia odcinka, więc rzecz jasna z zakończeniem Tym, którzy nie znają polecam obejrzeć od początku, żeby pojąć intrygę. Armitage pojawia się ok.2:45 minuty.
przez ostatnie dwa dni miałam maraton w gronie mieszanym Zmierzch, jak leciało z naciskiem na cz. 2 i 3 i muszę powiedzieć że było bosko!!! głównie dlatego, że byłam głównie nietrzeźwa polecam ten sposób percepcji w przypadku tychże bez wódki nie rozbieriosz
Moje Drogie romansoholiczki (z wykluczeniem Aralk bo jej się nie spodoba ) coś mnie natchnęło do zrobienia nowego filmiku i oto rezultat. W głównych rolach wystąpili: Bohun i Rufus Sewell (Agamemnon - z Heleny Trojańskiej) Kultowy przebój Michaela Jacksona - Who is it Kochane oglądajcie głosować nie musicie, a robię to ze względu na to, że czasem w głowie mam całkiem inne wyobrażenie o teledysku, niżeli taki jaki jest dostępny
"I read a story to-night. It ended unhappily. I was wretched until I had invented a happy ending for it. I shall always end my stories happily. I don't care whether it's 'true to life' or not. It's true to life as it should be and that's a better truth than the other."