Wiedźma Ple Ple napisał(a)::hahaha:
hłe hłe
Vienna napisał(a):Mój najdroższy wróg... Całkiem sympatyczna historia. Najbardziej podobały mi się listy Lily.
Agaton napisał(a):Dokończyłam, rozpoczęty w zeszłym tygodniu, ostatni tom trylogii The Rose Hunters, czyli "Słodka uległość". Zastanawiałam się wcześniej czy zostanie napisane kto był zdrajcą, no i było.
aralk napisał(a):Agaton napisał(a):Dokończyłam, rozpoczęty w zeszłym tygodniu, ostatni tom trylogii The Rose Hunters, czyli "Słodka uległość". Zastanawiałam się wcześniej czy zostanie napisane kto był zdrajcą, no i było.
hłe, hłe pamiętam jak sama wypytywałam tutaj o to samo
aralk napisał(a):Ja czytałam w kolejności, i powiem szczerze, że bałam się, że końcówka zakończenie całości rozmyje się jakoś w tle, a ten wątek zginie pod płaszczykiem wiecznego szczęścia. Nawet czytanie Słodkiej uległości rozpoczęłam od końca (ale to akurat jest dla mnie normalne), ale jakoś mi nie było to wystarczająco jasne i wyraźne. Domagałam się turlania w beczce naszpikowanej... i tak dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość