Wiedźma Ple Ple napisał(a):ja ją uważam za świetną aktorkę ale zostanę sobie spokojnie przy Beckinsale
Agrest napisał(a):A ja sobie kupiłam ostatnio, ale jeszcze nie ściągnęłam folii
czemu?Vienna napisał(a):Wiedźma Ple Ple napisał(a):ja ją uważam za świetną aktorkę ale zostanę sobie spokojnie przy Beckinsale
Aaaaa... sądziłam, że jej nie lubisz. ... Znam sporo osób, które jej nie tolerują...Agrest napisał(a):A ja sobie kupiłam ostatnio, ale jeszcze nie ściągnęłam folii
Zazdroszczę... Poczekam aż u nas zostanie wydana, choć jak sobie przypomnę tłumaczenie dialogów N&S, to mnie trafia.
Wiedźma Ple Ple napisał(a):czemu?Vienna napisał(a):Wiedźma Ple Ple napisał(a):ja ją uważam za świetną aktorkę ale zostanę sobie spokojnie przy Beckinsale
Aaaaa... sądziłam, że jej nie lubisz. ... Znam sporo osób, które jej nie tolerują...Agrest napisał(a):A ja sobie kupiłam ostatnio, ale jeszcze nie ściągnęłam folii
Zazdroszczę... Poczekam aż u nas zostanie wydana, choć jak sobie przypomnę tłumaczenie dialogów N&S, to mnie trafia.
Agrest napisał(a):Vienna, ale właśnie u nas kupiłam Chyba w listopadzie była premiera czy coś koło tego. Ale jak mówię, wciąż w folii, więc nie wiem jak dialogi
A nie u nas kupiłam Jane Eyre
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości