Lovely Jane Nichol-who spends her days disguised as a middle-aged seamstress-has crossed paths with a duke who shelters a secret as great as her own. But as Christmas approaches-and vicious rumors surface-they begin to wonder if they can have their cake and eat it, too...
Agrest napisał(a):Z porównaniami to chodziło mi o porównanie do autorek czy konkretnych książek, bo spokojny historyk to kojarzy mi się jednak z wszelkimi tradycyjnymi regencjami, a nie wiem, czy o to chodzi, a przyznam zresztą, że niewiele mam ich w gruncie rzeczy przerobionych (nie licząc masy Balogh ) i do polecania tych naj najlepszych nie czuję się odpowiednio przygotowana
A tak napomknę nieśmiało, że ja to bym chciała przeczytać coś o syrenach albo selkie Ale coś kiepsko mi idzie szukanie... Znaleźć coś tam znalazłam, ale chyba nic na hit się nie zapowiada
Heidi napisał(a):Wiecie co tak się zastanawiałam dzisiaj na tą książką czy jest warta przeczytania co o niej myślicie, brzmi naprawdę ciekawie. AAA i ulubiona autorka Gosigosi333 Diana P.
Opis
Matka Abby i ojciec Calhouna zginęli w wypadku samochodowym na dwa dni przed własnym ślubem. Nikt z rodziny nie zgłosił się po kilkuletnią Abby, dlatego została podopieczną o wiele starszego Calhouna. Chociaż od tej tragedii minęły lata, Calhoun wciąż traktuje ją jak małą dziewczynkę. Zdesperowana Abby postanawia mu udowodnić, że dawno przestała być podlotkiem. Chce, by wreszcie dostrzegł w niej kobietę, by zrozumiał, że jest w nim zakochana. Gdy wszystkie sposoby zawodzą, postanawia wyprowadzić się z domu nadmiernie troskliwego opiekuna…
pinksss napisał(a):Agrest napisał(a):A tak napomknę nieśmiało, że ja to bym chciała przeczytać coś o syrenach albo selkie Ale coś kiepsko mi idzie szukanie... Znaleźć coś tam znalazłam, ale chyba nic na hit się nie zapowiada
Narzeczona Dodd i Faworyt zatrąca tematyką ..
Heidi napisał(a):Wiecie co tak się zastanawiałam dzisiaj na tą książką czy jest warta przeczytania co o niej myślicie, brzmi naprawdę ciekawie. AAA i ulubiona autorka Gosigosi333 Diana P.
Opis
Matka Abby i ojciec Calhouna zginęli w wypadku samochodowym na dwa dni przed własnym ślubem. Nikt z rodziny nie zgłosił się po kilkuletnią Abby, dlatego została podopieczną o wiele starszego Calhouna. Chociaż od tej tragedii minęły lata, Calhoun wciąż traktuje ją jak małą dziewczynkę. Zdesperowana Abby postanawia mu udowodnić, że dawno przestała być podlotkiem. Chce, by wreszcie dostrzegł w niej kobietę, by zrozumiał, że jest w nim zakochana. Gdy wszystkie sposoby zawodzą, postanawia wyprowadzić się z domu nadmiernie troskliwego opiekuna…
Agaton napisał(a):pinksss napisał(a):Agrest napisał(a):A tak napomknę nieśmiało, że ja to bym chciała przeczytać coś o syrenach albo selkie Ale coś kiepsko mi idzie szukanie... Znaleźć coś tam znalazłam, ale chyba nic na hit się nie zapowiada
Przypuszczam, że znalazła, ale w sumie tylko ta druga jakoś bardziej w tematykę się wpisuje, ale jest słabsza
Agrest napisał(a):Tak, to znalazłam, ale słabsze czy nie, to chyba zwyczajnie nie te proporcje, bo chodzi za mną porządna dawka baśniowości i legendy
Agrest napisał(a):Agaton napisał(a):pinksss napisał(a):Agrest napisał(a):A tak napomknę nieśmiało, że ja to bym chciała przeczytać coś o syrenach albo selkie Ale coś kiepsko mi idzie szukanie... Znaleźć coś tam znalazłam, ale chyba nic na hit się nie zapowiada
Przypuszczam, że znalazła, ale w sumie tylko ta druga jakoś bardziej w tematykę się wpisuje, ale jest słabsza
Tak, to znalazłam, ale słabsze czy nie, to chyba zwyczajnie nie te proporcje, bo chodzi za mną porządna dawka baśniowości i legendy
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: sylviane i 1 gość