Część się będzie powtarzać ale jestem nowa więc też się muszę wyżalić...
1) nigdy nie mają okresu - znalazłam tylko 1 książke, że nie mogli a w dodatku byli w buszu - a tak to nigdy nie ma o tym wzmianki one zawsze mogą no chyba że nie chcą (chociaż to akurat nie zawsze ma znaczenie)
2) orgazm przy 1 razie - no dobra zdarzają się wyjątki takie jak 1/100000000000 ( a jak sie komuś zdarzyło to zazdroszcze - mam nadzieję że nikogo nie uraziłam)
3) uprawiał z nią sex bez zabezpieczenia ale często się zdarza że jakoś nie pomyślał że mogłaby zajść w ciąże - i potem jest wielki szok jakby to było jakieś nienormalne zjawisko
4) o albo obsesyjnie myśli o tym że mogłaby zajść w ciąże - co mu stoi na przeszkodzie przez 3/4 książki a potem i tak się łamie - i mówią że to kobiety się nie mogą zdecydować...
5) on ją bluzga przez cała książke, krzywdzi ją na różne sposoby a ona i tak mu wybacza mimo że wie że nie powinna
6) skrzywdziła go jakaś kobieta (jedna) i potem on to przerzuca na wszystkie kobieta łącznie ze swoją matką, babką itp
7) albo w podobnym stylu - skrzywdziła go np aktorka i teraz już wszytskie aktorki są beeee
8 ) nie poznając wszytskich faktów, nie mając pojęcia o jej prawdziwym życiu on musi wysnuć jakieś wnioski z księżyca i się upierniczy przez pół książki i będzie jej to wypominał
9) i jeszcze jeden okropny motyw - nie czytam juz takich książek - bohater (ona lub on) udaje kogoś innego i zawsze to wychodzi na prawie samym końcu książki i lament albo złość że mnie oszukałeś/aś nie cierpie już tego zawsze w tym samym schemacie
uf póki co to chyba wszytsko