przez Madeleinee » 27 marca 2008, o 20:34
Nie wiem czy ktoś już wspomniał (wybaczcie nie zdążyłam przebrnąć jeszcze przez wszystkie działy, tematy itd. od wczoraj) o książce pt Romans - Dillon Anna (właśc. Scott Michael).
"Żona – pozornie spełniona, dobrze sytuowana pani domu, odkrywa niepokojące szczegóły w zachowaniu męża.
Mąż – zmęczony trwaniem w nudnym związku, znajduje kobietę swojego życia.
Kochanka – atrakcyjna, świetnie zapowiadająca się bizneswoman, pragnie znaleźć mężczyznę, który obdarzy ją ciepłem i uczuciem.
Z trzech opowieści krok po kroku wyłania się prawda o życiu trojga zagubionych ludzi, z których każde poszukuje tego samego – miłości. Kto ją znajdzie, a kto przegra walkę o własne szczęście?"
Polecam chociaż sama nie przebrnęłam przez historię męża (scyzoroyk mi się w kieszeni otwierał)
Z innych nieromansowo - romansowych polecam:
Niezapominajka- Wolff Isabel
Chodźmy razem - Lloyd Josie & Rees Emlyn
A dla tych którzy chcą się pośmiać cała seria książek opisujących życie Rudolfa:) I tom Szalone życie Rudolfa - Fabicka Joanna
"Przezabawny i rozbrajająco szczery pamiętnik piętnastoletniego gimnazjalisty, komentujący w dowcipny sposób otaczającą nas rzeczywistość. Każdy, kto przeżył koszmar dojrzewania, chodził do szkoły, miał "toksycznych rodziców", odnajdzie w zapiskach Rudolfa własne przeżycia i będzie się śmiał do łez. "Szalone życie Rudolfa" to książka nie tylko dla dorastającej młodzieży, lecz także dla "dorastających dorosłych". Dla wszystkich, którzy mają poczucie humoru i potrafią śmiać się z samych siebie"