Hmm, przepraszam, że tak się dopytuję, ale nie lubię błądzić po omacku
Kto i jakie <span style="text-decoration: underline">autorki</span> uważa za warte, ale tak autentycznie, uwagi. Oczywiście historyki, przynajmniej na razie, nie wydane u nas. Ostatnio lubię sobie usiąść i sama po coś sięgnąć. Nawet nie tyle dany tytuł, tylko cokolwiek
Przy czym jeśli mam poświęcić czas na coś średniego (A ostatnio mi się zdarzyło...), to wolę średnio po polsku, niż po angielsku. Szkoda mi czasu, po prostu.
Dziewczyny wymieniały ostatnio kilka, jednak nie wiem czy całość twórczości brać pod uwagę, czy jedynie parę książek...?
<span style="font-weight: bold"><span style="color: darkblue">Chase Loretta</span></span>
<span style="font-weight: bold"><span style="color: darkblue">Guhrke Laura Lee</span></span>
<span style="font-weight: bold"><span style="color: darkblue">Neville Miranda</span></span>
<span style="font-weight: bold"><span style="color: darkblue">Wiggs Susan</span></span>
Jeszcze <span style="font-weight: bold"><span style="color: darkblue">Thornton Elizabeth</span></span> ma ciekawe historie, przy czym wystawione oceny nie zachęcały za bardzo do zapoznawania się z resztą twórczości.
Co prawda wiem co jest interesujące z reguły, ale nie będę bez przerwy klepać tego samego
Rzućcie na to światełko, proszę
Skleroza nie boli, niestety.