<span style="font-weight: bold">Dlaczego się nie żeni? "Boję się zepsuć jej nazwisko"</span>
<span style="font-style: italic"><span style="font-weight: bold">Johnny Depp </span>i <span style="font-weight: bold">Vanessa Paradis</span> nie wzięli dotąd ślubu, mimo że są już razem od 12 lat. Para nawet o tym nie myśli. Oboje zgodnie deklarują, że przysięga nie jest im potrzebna do szczęścia. W wywiadzie dla magazynu Extra aktor powiedział, że najprawdopodobniej nigdy nie zalegalizują swojego związku:
Nigdy nie czułem potrzeby posiadania kawałka papierka. Małżeństwo to forma połączenia dwóch serc i dwóch dusz. Nie potrzebuję kogoś, kto powie mi: "Dobra, od teraz jesteście małżeństwem." Jeśli Vanessa bardzo chciałaby ślubu, to czemu nie... Ale problem w tym, że za bardzo boję się zepsuć jej nazwisko. Ma takie świetne dla artystki.
No bo jakby to brzmiało: "Vanessa Depp"? Bez sensu. Zdecydowanie wolę Paradis. Tym bardziej, że dla mnie okazała się prawdziwym rajem – dodaje gwiazdor.
Aktor przyznał też, że przez jakiś czas do ślubu namawiała ich córka, Lily-Rose Melody. Jednak teraz już zrozumiała, że rodziców łączy wielka miłość i nie potrzebują rejestrować jej w urzędzie.
Rzeczywiście, trzeba przyznać, że jak na "show-biznesowe" warunki ich związek jest wyjątkowo trwały i szczęśliwy. Oby tak dalej!</span>
źródło:
http://www.pudelek.pl