Zobaczcie jaką "perełkę" znalazłam na takim jedym forum [pytanie jest zaskakujące, ale opowiedzi interanutów wprost powalające]:
"Chciałabym oczyścić organizm z toksyn i bakterji i zastanawiam się, czy mogę tak zrobić: chcę przez 2, 3 dni mieć głodówkę (tylko czysta woda mineralna), a 3 dnia wypić trochę wódki (żeby odkazić się tam w środku). Czy mogę tak zrobić, czy lepiej parę minut po wypiciu tej wódki zrobić wymioty i zwymiotować ją? Bo mówi się, żeby nie pić na pusty żołądek, a ja właśnie będę po głodówce. Z góry dziękuję za rady".
Re: proponuje wizyte u psychiatry
Re: albo w klubie AA
Re:Sama idź do psychiatry. Jak nie wiesz to nie udawaj mądrej. Proszę o pomoc inteligentne osoby.
Re: oj, to może być z tym spory kłopot
Re: Nie ma takiego slowa Dezynfekacja
jest Lądek Zdrój
Re: Ha, ha! Bomba! Przyłączam się od jutra! Ale może dam sobie spokój z wodą i od razu zacznę od wódki - nie będzie na pusty żołądek...
Re: a może by tak zamiast wódki czysty spiryt ?
Re: Spiryt? fajnie.. ale ja proponuje bardziej radykalna glodowke - jak sie zachce jeść - cios młotkiem w głowe
na pewno ci nie zaszkodzi na twoj pustostan nad szyją
Re: Wciągnij nosem - odkazisz mózg
Re: Bardzo dobry pomysł!!! jakbys przypadkiem przezyla... choc nie to chyba nie mozliwe... no ale jakby jednak, to zapusc se jeszcze trutkę na szczury - to będzie od razu Deratyzacja organizmu!!!
Re: w celu zdezynfekowania przedmiot dezynfekowany należy wygotować...we wrzątku, dla uściślenia dodam...lub można użyć autoklawu...
Re: darujcie sobie kretyńskie komentarze.
Można alkoholem przemyć ranę albo odkazić usta, a żołądka to już nie? A umrzeć to można z przepicia, jak się chleje dzień w dzień na umów, a ja mówię o PARU ŁYKACH (i ewentualnie potem zwymiotowaniu tego!!!)
Re: bulimia alkoholowa?
Re: To nie dezynfekcja organizmu tylko anoreksja połączona z bulima zakończona alkoholizmem. Po co pić alkohol na odtrutkę a potem go zwracać, nawet nie zdąży rozejść sie
po kościach.
Re: Ja sądzę, że wódka nic nie pomoże. Wódkę ludzie piją i jakoś się nie odkażają. Uważam, że lepiej napić się Domestosa, oczywiście wrzącego.
Re: aha, no i oczywiście jeszcze ważna sprawa - najwięcej bakterii (kałowych! obrzydlistwo) jest w jelitach, więc jeżeli zwymiotujesz wódkę/Domestos z żołądka, to nie odkazisz całego przewodu pokarmowego. Musiałabyś zrobić sobie także lewatywę z wódki lub Domestosa.
Re: Jesli chcesz pozbyc sie bakterii, to proponuje srodek do kibli z reklamy. Zabija bakterie. NA SMIERC!
))
PS. Tak na marginesie, ciekawosc mnie zzera: po co chcesz sie pozbywac
bakterii?
)) Denerwuja cie? Gryza?
))
Re: łomatkojedyna ,to pytanie to na serio?
I co wy na to?