Ale to był drugi punkt widzenia - wszak Amelia była zaręczona z hrabią Wyndham, czyz nie? Bo jeśli tak, to pierwsza część też była opisywana z punktu widzenia Grace czy jak jej tam
Kto może, niech spojrzy, kto nie może, niech krzyczy, że chce zobaczyć, to jutro w wkleję gdzieś na serwer i pokażę: http://www.juliaquinn.com/coming.htm. A właściwie JQ, Connie Brockway i Eloisy James - <span style="font-style: italic">A Lady Most Likely - A Novel in Three Parts.</span>
Mnie się też nie włączała, ale wczoraj jakoś się udało, kiedy weszłam przez facebooka Ale widać jakieś cuda się wczoraj działy, bo dziś znowu mi nie chodzi
A u mnie od jakiegoś czasu działa bez problemu (odpukać), ale kiedyś nie mogłam się w ogóle na nią dostać. I nie wiem, ale chyba kiedyś coś nam wyszło w rozmowie, że winna była neostrada? Nie pamiętam już.
To chyba antologia nie będzie... raczej jedna historia przez trzy pisarki stworzona... ciekawa byłaby to próba. Coś podobnego to thriller <span style="font-style: italic">Manuskrypt Chopina</span>
Zastanawiam się nad tym - chciałabym z 3 parami, ale to hasło <span style="font-style: italic">A Novel in Three Parts</span> jakoś skłania mnie do myślenia o jednej parze.