Czasem czytanie "Naszych sukcesów" mnie przerasta Ale miejsce zajęłaś chyba pierwsze nie drugie? Bo iPod był wymieniany jako pierwsza nagroda... no i na stronie ciebie wymieniają jako pierwszą.
Dzięki za wyjaśnienie... ale to i tak dziwny konkurs, żeby te wszystkie nagrody były równorzędne, to jeszcze rozumiem wybieranie, ale nie wszystkie były porównywalne cenowo. Chociaż rower i iPod akurat tak.
Wolałabym: <span style="font-style: italic">Napisz, co sądzisz o serii Romans. Wśród najszybszych pięciu osób, które zamieszczą noty długości conajmniej 500 znaków, rozlosujemy nagrody</span> Proste jak budowa cepa i przynajmniej nie trzeba wypacać zakończeń
Ale te dalsze ciągi... Rany, sami sobie pod górę robią, wiadomo, że ograniczają tym sobie ilość osób biorących udział i ciągle te same dziewczyny piszą... Już nie ma nic mniej absorbującego?
Ja zajęłam siódme miejsce i już wszystkie droższe nagrody były zajęte. Miałam do wyboru książki i zestawy herbaciane i nie miałam żadnego kłopotu z decyzją co do nagrody - Roberts, Palmer i Showalter to zestaw nie do pogardzenia
"Mroczna więź", z tym że książek jeszcze nie dostałam Tak się zastanawiam czy nie trzeba będzie im o sobie przypomnieć, choć bardzo tego nie lubię. Poczekam jeszcze parę dni i chyba wyślę maila dyskretnie przypominającego o nagrodzie dla mnie