Teraz jest 27 listopada 2024, o 00:17

Sport

Gdzie możecie gadać, o czym tylko Wam się podoba, a na co nie ma miejsca w innych działach?
Tutaj!

Ulubiona autorka/autor: Jayne Ann Krentz

Post przez Berenika » 3 lipca 2010, o 19:46

A teraz już 4:0.

Post przez asiunia31 » 3 lipca 2010, o 19:52

4:0!!!!! Obrazek

<span style="font-style: italic">Don 't cry for me, Argentina</span> - Meksyk pomszczony Obrazek Jak Szkopki pięknie ich objeżdżali - jak przedszkolaków Obrazek Schweinsteiger przy trzecim golu ośmieszył ich strasznie Obrazek

Jestem zachwycona grą Niemców, bo to nie te same Niemcy, co niegdyś. To młoda, prężna drużyna, która gra jak profesorowie. Lepiej nie mieć ich w grupie na Euro 2012. Obrazek

A to dla Maradony i społki:

http://www.youtube.com/watch?v=4Spy3Nd2D6w

I teraz poproszę to samo z Hiszpanią Obrazek

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 3 lipca 2010, o 19:56

Wypluj, asiunia, to ostatnie Obrazek

Boli, bardzo boli, ale muszę przyznać, że Niemcy pięknie zagrali Obrazek

Post przez asiunia31 » 3 lipca 2010, o 19:59

Jadziuś, ale nie mogiem wypluć, bom konsekwentna jest Obrazek

I jaki mecz, JAKI mecz!!! Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 3 lipca 2010, o 20:03

Ja pozwolę sobie jednym słowem wyrazić mój komentarz :

gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. . gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. . gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. . gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. . gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. gów.. Obrazek

Post przez asiunia31 » 3 lipca 2010, o 20:09

Masz rację, Lucek Obrazek Argentyńczycy byli bezradni Obrazek

Post przez Kat » 3 lipca 2010, o 20:23

a sobie pozwole go zapozyczyc...

nic argentyna nie pokazala Obrazek i tak jak nie lubie szkopow, tak musze im przyznac, ze ladnie grali.

Ulubiona autorka/autor: S. Brown, SEP, J. Quinn

Post przez sunshine » 3 lipca 2010, o 21:01

Byłam za Argentyna, ale szczerze mówiąc to nic nie zagrali, totalnie nic Obrazek podziwiam Niemców choć ich nie lubię Obrazek

Za to ciesze się że Holandia wygrała z Brazylią Obrazek

A od 20;30 kibicuję Hiszpanii Obrazek Obrazek

Post przez Martita » 3 lipca 2010, o 22:10

Jak nie lubię Niemców, to muszę przyznać, że zgrali mega mecz...

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 3 lipca 2010, o 22:26

europejsko się nagle zrobiło...

Ulubiona autorka/autor: nie posiadam

Post przez Agaton » 3 lipca 2010, o 23:12

Miałam poprzestać na pierwszej połowie, a i tak wróciłam przed TV Obrazek Było na co popatrzeć. Oczywiście, jedynie ze strony Niemiec.

Post przez Dorotka » 4 lipca 2010, o 00:14

No, dzisiaj to myślałam, że na zawał zejdę, kiedy te cholerne Szkopy wygrały 4:0. No, po prostu szlag mnie trafił na miejscu. Obrazek A tak mi było potrzeba pozytywnych bodźców, bo od rana szalałam z pędzlem i farbą w kolorze lila malując mały pokój. Obrazek

Ale teraz już mi lepiej, bo przed chwilą Hiszpanie strzelili pierwszego gola. Obrazek

Post przez Lucy » 4 lipca 2010, o 00:30

Ale mecz Obrazek dwa karne jeden za drugim i na dodatek drugi powtórzony i nie strzelony . I niezawodny Villa który dał zwycięstwo Hiszpanii. Obrazek

Post przez Jadzia » 4 lipca 2010, o 00:52

Ale te karne, kurcze, ciśnienie skoczyło Obrazek też jak Valdes strzelił i sędzia nie uznał Obrazek

Ale wszystko się dobrze skończyło Obrazek a teraz Hiszpanie dokopią Niemcom i wszyscy będą szczęśliwi Obrazek

Post przez Kat » 4 lipca 2010, o 00:59

dla mnie dzis Hiszpanie maja dwoch bohaterow - Villa i Casillas. uwielbiam ich obu. jeden swietnie broni, drugi wspaniale strzela. nie wiem, co by bylo, gdyby go w skladzie nie bylo...

ale musze przyznac, ze Paragwaj bardzo ladnie gral. zupelnie inaczej niz z Japonia. ciekawy mecz. I jakie emocje w drugiej polowie. szkoda tylko, ze do drugiego karnego tez dali Alonso - moze inny juz by strafil wtedy... za to bramka z tymi 3 slupkami, ktore zaliczyla - mistrzostwo ObrazekObrazek

Post przez Agaton » 4 lipca 2010, o 01:52

Nie bijcie mnie, ale przy takiej grze Hiszpania będzie miała ogromne problemy z pograniem sobie z Niemcami Obrazek W tym starciu stawiałabym na tych drugich, chociaż nie darzę ich zbytnią sympatią.

Post przez Lucy » 4 lipca 2010, o 02:01

Nie ma za co cię bić bo masz racje . Ja też nie stawiam na Hiszpanię chyba że się przebudzą i zaczną grać inaczej . W innym razie już w pierwszej połowie Niemcy im wybiją z głowy finał . Obrazek

Post przez Jadzia » 4 lipca 2010, o 02:23

Ja trzymam kciuki za Hiszpanię, tylko mam nadzieję, że obudzą się zanim im Szwaby wbiją 3 bramki Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Jayne Ann Krentz

Post przez Berenika » 4 lipca 2010, o 13:23

Może być problem, ale w sporcie wszystko jest możliwe.

Post przez Agaton » 4 lipca 2010, o 14:18

Pożyjemy, zobaczymy. Ważne, by drużyny grały na poziomie, no, przynajmniej ta, która zostanie mistrzem Obrazek Kto pamięta ME przed sześcioma laty? Wtedy wygrała Grecja. Toż to była żenada. Nikt tam nie prezentował nic porządnego Obrazek (Znaczy się, żaden kraj.)

Post przez Kat » 4 lipca 2010, o 17:02

ja mam nadzieje, ze Hiszpanie wezma sie w garsc. bo naprawde nie chce widziec niemcow w finale. chocby nie wiem, jak dobrze grali...

Post przez Lucy » 4 lipca 2010, o 17:56

<span style="font-weight: bold">Cristiano Ronaldo MA SYNA!</span>

Do czasu ujawnienia romansów Tigera Woodsa to Cristiano Ronaldo uchodził za największego kobieciarza w sporcie. Piłkarz gustuje w modelkach i oczywiście gwiazdach show-biznesu. Umawiał się między innymi z Paris Hilton i Kim Kardashian, a jego ostatnią wybranką była rosyjską piękność Irina Shayk. Na Mistrzostwach Świata Portugalczyk nikogo specjalnie nie zachwycił swoją grą i nie zaistniał w mediach jako gwiazda boiska. Ronaldo znalazł inny sposób, aby o nim nie zapomniano, pomimo że nie zagra już w turnieju.

Na swoim oficjalnym blogu Cristiano powiadomił fanów, że został ojcem! Nie wyjawił jednak tożsamości kobiety, która urodzi mu dziecko. Trudno będzie zgadnąć, która spośród jego wielu kochanek zaszła w ciążę.

<span style="font-style: italic">Jestem niesamowicie szczęśliwy, że mogę powiadomić, że zostałem ojcem ślicznego chłopczyka. Postanowiliśmy wraz z matką dziecka, że jej tożsamość nie zostanie ujawniona, a mój syn będzie pod specjalną opieką. Nie udzielę żadnych dodatkowych informacji na ten temat i mam nadzieję, że wszyscy uszanują moją prywatność. Niech mój syn dorasta w spokoju.</span>

Z wypowiedzi Ronaldo wynika, że nigdy nie zamierza ujawnić jak na imię ma jego dziecko, ani kim jest jego matka. Ciekawe, jak długo uda mu się utrzymać to w tajemnicy?

Post przez Dorotka » 4 lipca 2010, o 18:14

Ja tak jak Kat, liczę na Hiszpanów i mam nadzieję, że w finale dokopią Niemcom na całego.

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 4 lipca 2010, o 18:33

Ronaldo ma syna Obrazek Ja myślałam, że on jest gejem. Obrazek

Post przez Agaton » 4 lipca 2010, o 19:25

Nie jest, nie jest. Ale te wydepilowane nogi mogłyby temu zaprzeczać Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O wszystkim innym