Wczoraj patrzyłam sobie na książki z tej serii... Ceny starszych wydań są okropicznie wysokie, oszaleli... Wole na razie kupować książki z Prószyński i S-ka przynajmniej te ceny mieszczą się w mojej kieszeni.
No niestety... Gdyby się tak znało angielski perfect to jeszcze. Ale ja jestem na średnio zaawansowanym i nawet jak zaczełam czytac po angielsku po 10 minutach walne to w kąt... Wole w ojczystym języku:P
Jak komuś zmęczyły się oczka to proponuję sobie sciagnąć audiobooki Nory Roberts z serii In Death. Sa przynajmniej 4, dostepne na http://www.chomikuj.pl chomik: romantyczka. Na tych "chomikach" zresztą można znaleźć dużo innych e- i audiobooków z interesującej nas dziedziny. Ale wy pewnie o tym doskonale wiecie, stare (przepraszam za stare...) wyjadaczki...
A te audiobooki są po polsku czy angielsku?? Wczoraj zakupiłam na allegro Sławę i śmierć z tej serii teraz poluje na na następną wydaną przez Prószyński i S-ka książkę...
moim zdaniem to jakas lipa, bo to sa zdjecia wyciete z roznych seriali. jak dla mnie to komus sie nudzilo... a te poszukiwania roarke 'a to sobie w piety moga wsadzic... wyzsi beda.... tylko sie zirytowalam.... wracam do nauki...
Kurde wiem o tym, że oczekiwania nasze co do sfilmowania In Death są tylko marzeniami, a jeśli nawet coś takiego by zrobili to i tak możliwe, że nie spełni to naszych oczekiwań.
Ja też chyba nie chcę, żeby to sfilmowali. W końcu każdy ma swoje wyobrażenia, a to, co zrobią w filmie, może całkiem zepsuć książkę. Może nie całkiem, ale w jakimś stopniu na pewno.