No widzę na pierwszej stronie, że ' napisała opinię do Japońskiej narzeczonej. Zakładam że wieszczka to ty, Japońska narzeczona to nowość, należało się wypowiedzieć o nowości - ergo, wydaje mi się, że jest ok
Napisałam tam, gdzie <span style="text-decoration: underline">chyba</span> teoretycznie wypadało. Pewnie i tak nic nie wygram, bo jeszcze nigdy w życiu mi się nie udało, ale co tam A pewnie i tak coś pokręciłam.
Kasiek, rzeczniczko redakcji, powiedz na ile można im dogryzać Bo tak sobie myślę, ta Showalter to druga część, i wcale nie trylogii tylko dłuższej serii - znowu narzekać tam czy nie
A ja dostałam maila od pani Marty, że paczka z piątkowymi książkami do mnie wysłana już i zapytałam od razu co z tymi książkami z piątku 9 kwietnia, i pani Marta szybciutko odpisała, że zagadała kolegę, który zajmuje się wysyłkami i też już wysłane. To czekam
A nie dostałaś maila jeszcze? I poprawka - dostałam maila z gratulacjami za wygraną i że książki zostaną dostarczone, nie że wysłali Ciekawe, czy pani Marta to czyta...