przez Berenika » 23 kwietnia 2010, o 22:52
Jakie słowa, w jakich mejlach? O to chodzi, kaśku:
<span style="font-style: italic">Drogie Czytelniczki,
dziś mamy ogromną przyjemność poinformować Was o czterech książkowych nowościach.
Miłośniczki twórczości Nory Roberts z pewnością skuszą się na „Niebezpieczną miłość”. To zbiór aż trzech opowiadań zawartych na ponad czterystu stronach.
Czytelniczki piszą o tej pozycji:
Anastazja: Super! ciesze się że coś nowego pojawiło się z wczesnych opowiadań Nory Roberts!”
Magret65: To jest książka, której obecnie najbardziej oczekuję. Zobaczymy, czy rzeczywiście jest tak świetna!
Jeśli wolicie sensację, mamy dla Was „Powstrzymaj mnie” Brendy Novak. Jasmine, konsultantka FBI, dostaje anonimową przesyłkę. W środku znajduje bransoletkę, którą podarowała zaginionej przed szesnastu laty siostrze oraz napisane krwią słowa: Powstrzymaj mnie... Zapowiada się ciekawie.
Ewa: Na pewno tej książki nie odpuszczę, czytałam "Zaufaj mi" i bardzo mi się podobała, tym bardziej, że to jest druga część cyklu. W dodatku rozdział próbny zamieszczony w poprzedniej części był bardzo ciekawy.
Severia: Pierwsza jej książka mnie nie zawiodła. Z pewnością sięgnę po inne Wesoly
Kolejna z dzisiejszych nowości to „Nieśmiertelny” Sharon Sali.
W XVI wieku hiszpańscy najeźdźcy napadli na indiańską wioskę. Na zemstę pozostanie czekać kilka stuleci...
Magret65: Motyw z zemstą z przeszłości nie bardzo do mnie przemawia, ale nazwisko autorki gwarantuje dobrą rozrywkę.
<span style="font-weight: bold">Kasiek: Mam w planach, ponieważ: 1. To Sharon Sala a lubię ja bardzo. 2. Bo to romans z serii paranormal, a te lubię tak jak Salę. 3. I blurb brzmi ciekawie.</span>
Na koniec jedna z Waszych ulubionych autorek, czyli Debbie Macomber. „Rezydencja nad urwiskiem” to kolejna opowieść o mieszkańcach
Zatoki Cedrów.
Magret65: Kontynuacja. Po prostu nie można o niej zapomnieć!
Lynn: Jej powieści są bardzo subtelne i są o sytuacjach niekiedy codziennych, z których może powstać coś pięknego Wesoly
A zatem zapraszamy do naszej księgarni.
------------------------------
Życzymy miłego dnia.
Obsługa serwisu internetowego Harlequin </span>
Może i tak jest. Mam pytanie - te 8 książek to liczysz razem z pierwszą paczką czy nie?