opatruję to pytajnikiem
czy coś takiego warto przeczytać???
czy u nas można by się pokusić na mniej amerykanizmu???
proszę!
<span style="font-style: italic">Jeszcze raz” jest opowieścią o narodzinach dojrzałej i młodzieńczej miłości, to historia romantycznych perypetii matki i córki. Anna to żywiołowa, bardzo atrakcyjna, czterdziestotrzyletnia tłumaczka. Samodzielnie wychowuje córkę, dziewiętnastoletnią Kasię. Co musi się stać, by Anna pomyślała: „Uwierzyłam w miłość, uwierzyłam w czułość, w spełnienie marzeń… Ja, kobieta po czterdziestce… Czy jestem aż tak naiwna?” Michał to bardzo przystojny, zamożny prawnik, zmęczony codziennymi kompromisami.
Oczarowany Anną dokłada wszelkich starań, by wspólne wakacje w Zakopanem stały się punktem zwrotnym w jej i jego życiu…
Kasia, śliczna, świeżo upieczona studentka psychologii jest zafascynowana zdrowym stylem życia. Biega, uprawia jogę, jest wegetarianką. Na imprezach bywa sporadycznie.
Jednak podczas jednej z nich poznaje chłopaka, który tak łatwo nie będzie chciał zniknąć z jej życia…
Paweł jest typowym luzakiem – imprezowiczem. Kocha życie, ładne dziewczyny, drogie samochody i dobrą zabawę.
Czy spędzenie dwóch tygodni nad pięknym, słonecznym Bałtykiem spowoduje, że oboje stwierdzą, iż spotkali swoją drugą połówkę jabłka?</span>