Regulamin działu Rozmowy o naszych aktualnych lekturach i książkowych inspiracjach. Szerzej o gatunkach: dział ROMANS+ oraz dział 18+ Konkretniej o naszych listach czytelniczych: dział STATYSTYKI Lektury wg pór roku i świąt: dział SEZON NA KSIĄŻKĘ
A ja, to ogółem, rzadko kiedy się spotykam z tymi miarami długości i wagi, ale odrobinkę mniej mam do myślenia jak mi to przełożą na nasze Oczywiście, jak zauważyła Fringilla, to też zależy od czasów w jakich rozgrywa się historia.
moim zdaniem mogli by starac sie tlumaczyc doslownie, a nie jak u balogh ostatni walc [czy jakos tak], to jednak nie ta ksiazka, ktorej by sie czytelnik niewtajemniczony spodziewal
Jedna z serii o Schuylerach, a druga była powiązana z <span style="font-style: italic">Sekretną misją</span>. Kolejny sposób na mącenie czytelnikom w głowach. I myślę, że niechlujstwo sprawdzalnicze. W dobie biblionetki powtarzanie tytułów nie powinno się zdarzać.
Ale to dobre, bo wiecie, Złoty młodzieniec to nie jest taki tytuł jak jakiś Tajemniczy uwodziciel, że co trzecią książkę można tak nazwać, a oni aż dwa razy na to wpadli (w dodatku żaden nie ma źródła w oryginale )