A ja sobie dzisiaj kupiłam Podstęp na mieści w kiosku niedaleko uczelni, tam kupowałam jak miałam jakieś okienka czy po drodze w zeszłym semestrze, a w tym to dopiero pierwszy raz, a pani w kiosku do mnie, że dawno mnie nie widziała Tak mi się fajnie zrobiło
<span style="font-weight: bold">Numer 27. kolekcji "Niezapomniane lato" Mary Balogh w sprzedaży od 18 grudnia 2009 r. </span>
Kit Butler to prawdziwy zimny drań, jeden z beztroskich kawalerów, których mnóstwo w Londynie. Małżeństwo jest ostatnią rzeczą, o jakiej myśli. Rodzina ma jednak inne plany. By udaremnić zamiary ojca-swata, Kit sam musi znaleźć wybrankę serca. Rozpoczyna desperackie poszukiwania i znajduje uroczą Lauren, która jest jeszcze bardziej zagorzałą przeciwniczką ożenku.
<span style="font-weight: bold"><span style="text-decoration: underline">Kolejny 28. numer kolekcji "Sezon na panny młode" Connie Brockway wkrótce w sprzedaży.</span></span>
<span style="font-weight: bold">Numer 28. kolekcji "Sezon na panny młode" Connie Brockway w sprzedaży od 4 stycznia 2010 r. </span>
Bohaterką książki jest piękna śpiewaczka Letty Potts, która bywała już w opałach, lecz po raz pierwszy popadła w prawdziwe tarapaty. Musi uciekać z Londynu. I oto nadarza się okazja wyjazdu na wieś. W posiadłości, w której zaszywa się Letty, nikt nie podejrzewa, kim jest naprawdę i jaką tajemnicę skrywa. Nikt oprócz oszałamiająco przystojnego sir Eliota.
<span style="font-weight: bold"><span style="text-decoration: underline">Kolejny 29. numer kolekcji "Kłamstwa w blasku księżyca" Amanda Quick wkrótce w sprzedaży.</span></span>
też sobie nie odpuszczę nowej Brockway,choć ostatnio dużo książek dostałam i książki"do przeczytania" liczę w dziesiątkach(a najgorzej że brakuje miejsca na półkach)
Brockway,Balogh,Krahn,Medeiros,Deveraux,Foley,Becnel,Feather,Quinn,Cornick,Rolls,marshall i sporo historycznych harlequinów(w sumie ok.60 sztuk,a wszytko prezenty) .Do tego dokupiłam jeszcze "PS Kocham cię"
Moja mama dzisiaj widziała, właśnie podobne do AmerComu, tyle że grubsze (romanse!) i po 5,99 (chyba tyle). Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat