<span style="font-size: 18px; line-height: normal">House - pożegnanie i powitanie</span>
Ostatnio w serialu ' Cameron. Nie wiadomo, czy znajdzie się dla niej miejsce w szpitalu.
Dobra wiadomość dla fanów Cameron jest taka - aktorka na razie nie znika z obsady, przynajmniej teoretycznie. Dlatego niektórzy mają nadzieję, że zobaczą jeszcze tę postać w szóstej serii - choćby na chwilę.
Jak powiedziała Morrison:
Technicznie rzecz biorąc, nadal jestem w stałej obsadzie. Tak naprawdę jednak nic nie wiem. (...) Myślę, że wszystko może się zdarzyć.
A teraz czas na powitanie: widzowie poznają brata Foremana! Z poprzednich odcinków wiadomo tylko, że obaj mieli trudne dzieciństwo. Można się było domyślać, że o ile Foremanowi udało się zostać lekarzem i odnieść sukces, jego brat nie miał tyle szczęścia.
W rolę Marcusa wcieli się Orlando Jones, a odcinek z jego udziałem po raz pierwszy pojawi się w telewizji (amerykańskiej stacji Fox) w lutym przyszłego roku. Bracia spotkają się z powodu przesłuchania w sprawie ewentualnego zwolnienia warunkowego Marcusa. Jak zdradza Michael Ausiello z EW.com, House oczywiście wetknie nos w nieswoje sprawy.</span>