Romantyczne – ale nie tylko – opowieści filmowe, serialowe i teatralne Od filmów kostiumowych po azjatyckie dramy Na co czekamy, co polecamy, co odradzamy...
Moja babcia tez to oglada i nawet probowala mnie w to wciagnac, obejzalam kilka odcinkow i sie znudziala a slyszalam ze jest to najdluzej nakrecany i nadawany serial na swiecie!
Nakręcili nową Isaurę. W Nowej wersji ojca gra Leoncio ze starej wersji. teraz po raz kolejny leci na Romantice. ostatnio dużo tych powtórek na Romantice
Na internecie jest taka strona gdzie opisuja wpadki w filmach i wlasnie tam tez piasza ze rezyserowie Mody na sukces tak sie pogubili w akcji i bohaterach ze jak dobrze przysiadziesz i przeanalizujesz to sie okaze ze nawet kaziroctwo tam bylo! ble
Z Moda na sukces jest tak że nikt tego nie ogląda ale wszyscy wiedzą o co w tym chodzi a co gorsza co bedzie dalej. Teraz leci bodajże 3600 któryś odcinek, a wystarczy obejżeć co setny i tak sie jest na bieżąco!
im wyszło nawet mniej niż pół roku (sukces) - bo jakoś w lipcu się dowiedziała (obejrzałam 1 odcinek - całyczas ryczała), a jakoś chyba w listopadzie urodziła (nawet nie pamiętam, bo to nie ja oglądam)
to ja widzialam lepszy motyw, ale w anime. w 56 odcinku chlopak byl w podstawowce <nie wiem w ktorej klasie> a w 57 juz liceum, urosl, zmeznial i minely 3 lata. to dopiero niezle, nie??