Teraz jest 24 listopada 2024, o 15:52

Seriale

Romantyczne – ale nie tylko – opowieści filmowe, serialowe i teatralne
Od filmów kostiumowych po azjatyckie dramy
Na co czekamy, co polecamy, co odradzamy...

Halloween przed ekranem: nasza klasyka

Post przez ladygreen » 19 września 2009, o 15:01

dzięki za linki Nana:) niestety z moim angielskim kiepsko:(

Ulubiona autorka/autor: T.A. White

Post przez nana_rlbi » 19 września 2009, o 15:04

podziękowania należą się Kat Obrazek , sama zamierzam tam zajrzeć, a co do angielskiego, to ja orłem też nie jestem, ale powolutku idzie mi coraz lepiej (moim skromnym zdaniem Obrazek ) Obrazek

Post przez Justyna » 19 września 2009, o 20:36

Serialu "Co ludzie powiedzą" poszukaj w chomiku tam są odcinki po polsku.

Post przez nana_rlbi » 19 września 2009, o 22:13

dzięki Justyno za radę, ale niestety nie skorzystam Obrazek mam tu ograniczony transfer Obrazek dlatego załatwię sobie w domu, o ile pamiętam, sąsiad miał wszystkie odcinki na płytach Obrazek

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 22 września 2009, o 14:30

<span style="font-size: 18px; line-height: normal">5. sezon "CSI: Nowy Jork"</span>

<span style="font-size: 24px; line-height: normal">SPOILER</span>

<span style="font-size: 9px; line-height: normal">Morderstwa, rabunki, ataki terrorystyczne i porwania. Dla nowojorskich agentów CSI to codzienność. Teraz czeka ich walka o własne życie. W piątej serii niektórzy z tropicieli zmienią się w zwierzynę.

Przez chwilę Mac Taylor nie będzie wiedział, czy to jawa, czy koszmarny sen. Ocknie się w samochodzie nabierającym wody, przy ciele zamordowanego. Czy ktoś próbował zabić też detektywa, tylko mu się nie udało? A może chce rzucić na niego podejrzenie o zabójstwo? Dramatyczny początek piątej serii zapowiada zmianę ról. Teraz agenci nie będą mogli ograniczać się do badania i analizowania śladów zbrodni. Muszą podjąć bezpośrednią walkę z przestępcami, którzy chcą ich wyeliminować. Ekipa składająca się z silnych indywidualności przejdzie próbę zespołowego działania. Warunkiem sukcesu będzie solidarność. Dowiemy się też więcej o prywatnym życiu niektórych agentów. Detektywa Danny 'ego Messera (Carmine Giovinazzo) czeka wielkie wydarzenie. Okaże się, że jego partnerka, detektyw Lindsay Monroe (Anna Belknap) jest w ciąży. Kochają się, ale nie wiedzą, czy są już gotowi, by założyć rodzinę. Przystojniak z wydziału zabójstw Don Flack (Eddie Cahill) nieco się ustatkuje w związku z równie atrakcyjną, co odważną detektyw Jessicą Angell (Emmanuelle Vaugier). To oczywiście nie znaczy, że porywczy Don zacznie skrupulatnie przestrzegać regulaminów. Dr Sheldon Hawkes (Hill Harper) uzna, że praca śledczego w terenie bardziej mu odpowiada, niż posada lekarza sądowego. Jego następca dr Sid Hammerback (Robert Joy) wykaże się niezrównanym zmysłem obserwacji i... czarnym humorem. Gościnnie w premierowym, 5. sezonie serialu "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku" wystąpi Julia Ormond jako inspektor Gilliam Whitford i zarazem nowa przyjaciółka Maca Taylora.</span>

Pierwszy odcinek 5. sezonu serialu już 1 października o 20:00 w Polsacie.

<span style="font-size: 18px; line-height: normal">Premierowa "Plotkara"</span>

W tygodniu telewizja TVN7 rozpocznie emisję drugiej serii serialu "Plotkara", uznanego przez New York Magazine za najlepszy serial wszech czasów. Będzie to jednocześnie premiera w Polsce.

W serialu tajemnicza plotkara (głos Kristen Bell) opowiada widzom o perypetiach pięknych i bogatych mieszkańców Upper East Side w Nowym Jorku. W drugiej serii widzowie spotykają bohaterów w Hamptons, na kilka dni przed zakończeniem wakacji. W nowych odcinkach serialu bohaterowie nie chodzą już do tej samej szkoły.

"Plotkara" jest serialem młodzieżowym o dramatach nastolatek. W serialu poruszane są złożone sprawy. Zazdrość, lojalność, zagubienie to uczucia, które targają młodymi ludźmi. W serialu występują naturalni, młodzi aktorzy, ubrani w najnowsze i najmodniejsze ciuchy.

Młodzi, piękni i bogaci aktorzy są w rzeczywistości zaprzyjaźnioną grupą młodych nowojorczyków. Spotykają się, chodzą razem na zakupy. Penn Badgley i Blake Lively są parą w prawdziwym życiu, a Ed Westwick i Chace Crawford są współlokatorkami i jednocześnie prawdziwymi kumplami.

Emisja drugiej serii serialu na antenie TVN7 już od 27 września 2009 roku.

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 22 września 2009, o 19:10

A w "BrzyUli" zaczyna się robić znowu ciekawie. Nadchodzą ciężkie czasy dla Marka. Dobrze mu tak, niech cierpi, manipulant jeden.

Post przez Kat » 22 września 2009, o 19:32

az z ciekawosci zerkne dzis... mam nadzieje, ze zaczyna sie juz ta faza, w ktorej Brzydula daje mu kosza, zabiera firme i poniwza na oczach wszystkich (jak to ladnie bylo w oryginalnej wersji).

Post przez Kawka » 22 września 2009, o 19:49

Wczoraj przejrzała na oczy, a już w tym tygodniu będą odcinki, w których ma nowy image. Widziałam reklamę.

Ulubiona autorka/autor: wiele ich jest ...

Post przez Renata7 » 22 września 2009, o 19:52

też niecierpliwie czekam na te odcinki Obrazek Zobaczymy co będzie dzisiaj Obrazek

Post przez Kat » 22 września 2009, o 20:16

ooo to zobacze Obrazek teraz wlasnie ogladam. wreszcie laska przejrzala na oczy Obrazek

Post przez Dorotka » 22 września 2009, o 20:55

Ooo, przegapiłam dzisiejszą "Brzydulę". Może jutro zerknę? Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 22 września 2009, o 22:35

W końcu ,już nie mogę się doczekać . Ale mu wkopała mówiąc przed zarządem ,że posiada akcje firmy. Obrazek

Post przez Kawka » 23 września 2009, o 01:52

To się teraz Mareczek będzie musiał tłumaczyć. Obrazek Dobrze mu tak!

Ulubiona autorka/autor: nie posiadam

Post przez Agaton » 23 września 2009, o 19:06

A ja się właśnie zbieram do nowego odcinka 6 serii <span style="font-weight: bold"><span style="color: green">"House 'a"</span></span>. Ponoć jest taki "inny". Zaraz się okaże Obrazek

Post przez Kat » 23 września 2009, o 19:17

jest juz?? bo ja slyszalam ze ma byc pod koniec wrzesnia...

Post przez Agaton » 23 września 2009, o 19:28

W poniedziałek wieczorem, czasu "hamerykańskiego", pierwsze dwa odcinki, połączone w jeden długi, zostały wyemitowane Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 23 września 2009, o 19:48

Ogląda ktoś na TVN7 niemiecką brzydulę Obrazek Jezu ten główny aktor straszny Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek te doklejone brwi .........................

Obrazek

Post przez Martita » 23 września 2009, o 19:51

Dobrze owłosiony Obrazek

Post przez Kat » 23 września 2009, o 19:53

no wlasnie widzialam ze na necie juz jest.. moze lookne... jesli bedzie bez medycznego belkotu, bo momentami tych chorob zrozumiec nie jestem w stanie...

Post przez Agaton » 23 września 2009, o 19:56

Są i napisy dla zrozumienia medycznego bełkotu Obrazek Właśnie siadam do obejrzenia.

Post przez Kat » 23 września 2009, o 20:54

a gdzie znalazlas z napisami??

bo ja napisy znalazlam dodatkowo... a odcinki na wczesniej podanych przeze mnie stronach

Post przez Agaton » 23 września 2009, o 21:22

Ja też tylko dodatkowo. "Na żywo" w necie to chyba na razie jest bez. Niestety...

Ja oglądam u siebie.

Ulubiona autorka/autor: wiele ich jest ...

Post przez Renata7 » 23 września 2009, o 21:37

Świetna dzisiejsza Brzydula ! Marek musiał się nieźle tłumaczyć . Dobrze mu tak Obrazek Tylko Ulki szkoda Obrazek No i ta wredna Paulina na końcu z tym przeszukiwaniem rzeczy przez ochroniarza Obrazek Niezłą miała minę , kiedy zobaczyła tę dedykację w książce Obrazek

Post przez nana_rlbi » 23 września 2009, o 22:55

znalazłam na dysku jakiś nowy serial (dla mnie właściwie wszystkie są nowe, takie mam zaległości Obrazek ) "John Doe" w roli głównej Dominic Purcell ("Prison Break"), zobaczymy czy coś ciekawego Obrazek

Ulubiona autorka/autor: nie sposób wymienić wszystkich ;)

Post przez Kasiag » 23 września 2009, o 23:34

Powiedziała Martita z doklejonym wąsiskiem Obrazek

Ale co racja, to racja - włosiasty ten facet okropnie Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oglądamy!