Gatunki – rodzaje – typy - crossovery Fantastyka / Paranormal — Historyczny — Współczesny — Kryminał / sensacja / thriller / mafia — Religijny — LGBTQ+ YA / NA — Dla dzieci i młodzieży — Harlekiny — Chick-lt — Komiks — Fanfiki Poza romansem... — Polska strefa
prawdziwe podobieństwa to "Przeminęło z wiatrem" i "Błękitny rower"-kto czytał ,ten wie.Różnice są dopiero w kolejnych częściach,bo pierwszy tom rowera jest po prostu żywcem zerżnięta z powieści Mitchell(trzy siostry,skryta miłość do zaręczonego sąsiada,wybuch wojny i oczywiście przystojny nieznajomy zakochany w bohaterce),a Lea i Francoise to wypisz,wymaluj Scarlett i Rett
To ja tak miałam z signetami Allison Lane, opisy w miarę no i przede wszystkim dobre recenzje, że bohaterowie nietypowi, a oryginalne - ale w czasie lektury się okazywało, że pomysły rzeczywiście fajne, ale wykonanie słabiutkie
Ale jak macie coś fajnego o cyrku, to chętnie wciągnę na swoją listę
ale muszę się jednak po te Wolf wybrać, bo jednak może się okazać że przynajmniej ten cyrk dobrze pokazała- bo to życie angielskie/szkockiej szlachty to tak se
Ja czytam Niebezpiecznego mężczyznę Brockway. Jak na razie miło się czyta. bohaterka rozgarnięta ( na szczęście) , niecierpiąca po kątach przez faceta ( na szczęście) . Ten Hart też niczego sobie . Rewolwerowiec !