Gatunki – rodzaje – typy - crossovery Fantastyka / Paranormal — Historyczny — Współczesny — Kryminał / sensacja / thriller / mafia — Religijny — LGBTQ+ YA / NA — Dla dzieci i młodzieży — Harlekiny — Chick-lt — Komiks — Fanfiki Poza romansem... — Polska strefa
Czytam "Ostatni bal" Connie Brockway i się zastanawiam jak ta sama osoba mogła napisac też takie książki jak "Bal maskowy" czy "W labiryncie uczuć". Różnica między tymi książkami jest według mnie duża. "Ostatni bal" to jeden z najgorszych romansów historycznych.
<span style="font-style: italic">Bal maskowy</span> był rzeczywiście świetny. Z tym drugim nie mam porównania, bo od Brockway miałam w rękach tylko <span style="font-style: italic">W labiryncie uczuć</span>, ale w ogóle nie pamiętam fabuły
wiem, wiem, ale niektóre książki tak dawno czytałam, że wypożyczam teraz nieswiadomie, zaczynam czytać i nagle coś kojaże, zagląfdam dalej i sobie myśle: cholera, przecież to czytałam
Nie przeczytałam pierwszej części. Wypożyczyłam książkę z biblioteki. Chciałam mieć coś lekkiego w papierowej formie na podróż. Ten bródek nawet może być ale chodzi o sposób w jaki było to napisane. Książka wydała mi się jeszcze taka przeładowana.