Teraz jest 24 listopada 2024, o 07:09

O płci brzydkiej - kącik humoru

Smutno? Tutaj znajdziecie uśmiech i pocieszenie...

Post przez Gość » 26 października 2007, o 17:17

Jasiu z kanistrem przybiega na stację benzynową:

- Dziesięć litrów benzyny, szybko!

- Co jest? Pali się?

- Tak, moja szkoła. Ale trochę jakby przygasa.

Post przez Kamila W. » 26 października 2007, o 23:37

Chodzi o to ze koles (pedal) specjalnie powiedzial ze nie ma wytrysku bo chcial aby Dr. ulzyl mu a potem jeszcze sie domagal buzi wiec mysle ze w usta zreszta coza roznica gdzie :twisted:

Post przez Kat » 27 października 2007, o 17:55

dziekuje - podam dalej <znaczy wyjasnie osobom, ktore ze mna wteyd byly Obrazek>

Post przez Kamila W. » 28 października 2007, o 01:04

Nie ma za co. A teraz kawal z ktorego rylam sie jak ... nie powiem kto Obrazek

Przychodzi pijany chłop do domu. Zamknął drzwi, i na całe gardło z progu krzyczy:

- Przyszedłeeeeeemm!

Ostrym ruchem nogi, zrzuca lewego buta, ten ulatuje w koniec korytarza, potem, rzuca prawego, który zostawiwszy na suficie ślad podeszwy, pada na podłogę.

Silnie klnąc pod nosem, i czepiając się rękoma ścian, przechodzi do kuchni,gdzie wywraca stół, taborety i bije naczynia.

- Ja kuu*rrwa przyszedłemmmm!

Następnie, przechodzi do pokoju, zrzuca z półek wszystkie książki, wywraca telewizor, bije kryształową wazę.

I znowu na całe gardło:

- W domuu jestemmm!

Przechodzi do sypialni, zrywa z łóżka prześcieradło, rzuca je na podłogę i depcze nogami.

- Przyszedłeeemm... W domuuu jeestemmm!

Nareszcie opadłszy z sił, pada plecami na łóżko, i wzdycha:

- Jak zajebiście być kawalerem....

Post przez pinksss » 28 października 2007, o 12:09

a sąsiedzi? są czasem gorsi niż najgorsza zona :lol: :lol: :lol:

Post przez wiecznalilia » 28 października 2007, o 12:24

Hodowla mężczyzny

Pierwszy dzień w domu

Nowy mężczyzna w domu to radość dla kobiety, ale i nowe obowiązki. Nie można zapominać o tym, że często nie znamy rodowodu, ani nawet poprzedniej właścicielki naszego nowego pupila. Nie wiemy, jak był traktowany i jakie ma nawyki. Na wszelki wypadek nie należy wykonywać zbyt gwałtownych ruchów, lepiej też unikać podnoszenia głosu, bo może się skulić, schować za szafę i trzeba będzie włączyć odkurzacz żeby go wypłoszyć. Dlatego już od progu przemawiamy do niego łagodnym, acz stanowczym głosem. Układamy na kanapie, głaszczemy po głowie (ostrożnie, bo może nieprzyzwyczajony) i pozwalamy mu zatrzymać paletko, by czuł zapach z poprzedniego domu. Pierwsza noc jest zazwyczaj najtrudniejsza, ponieważ może pochlipywać i piszczeć, ale musimy wykazać się konsekwencją i nie brać go od razu do swojego łóżka, żeby się nie przyzwyczaił.

Post przez pinksss » 28 października 2007, o 12:32

:lol: :lol: :lol: jakie to proste!!!

Post przez wiecznalilia » 28 października 2007, o 16:11

Złe nawyki mężczyzny

Już po kilku dniach pobytu nowego mężczyzny w domu orientujemy się pobieżnie, jakie ma nawyki. Najczęściej przywiązuje się do miejsca, na którym spędził pierwszą noc, czyli kanapy i tam zalega w pozycji horyzontalnej. Często z pilotem od telewizora w dłoni. Czasem z gazetą, sporadycznie z książką. Ponieważ mało mówi, mogłoby się wydawać, że myśli, ale najczęściej okazuje się, że to tylko złudzenie. Gdy czuje głód, opuszcza legowisko i buszuje po kuchni. Wtedy najlepiej być w domu i szybko zrobić mu coś do jedzenia. W przeciwnym razie w kuchni zastaniemy wypiętrzone grzbiety brudnych naczyń, pod stopami lepkie substancje, a wszystko posypane zgrzytającym cukrem i okruszkami chleba. W lodówce natomiast puste kartony po mleku. W żadnym wypadku nie wolno wtedy bić mężczyzny. Bo ucieknie.

Post przez Anya » 28 października 2007, o 16:32

Świetne, najbardziej podoba mi się uwagą o biciu i ucieczce Obrazek

Post przez wiecznalilia » 28 października 2007, o 16:35

Karmienie

Karmienie mężczyzny zwykle nie jest zbyt skomplikowane i nawet średnio zdolna kulinarnie kobieta udźwignie ten ciężar, w niektórych przypadkach również i związane z tym koszty. Nie należy się też stresować opinią mężczyzny na temat smaku podawanych dań, bo i tak żadna z nas nie potrafi gotować tak, jak jego mamusia. Podajemy zatem cokolwiek, byle było ciepłe, ponieważ on i tak nie oderwie oczu od gazety lub telewizora. Podobno znane są przypadki że udało się nauczyć mężczyznę, żeby kanapki jadł nad talerzem i nie w łóżku oraz nie podjadał z rondla, ani też nie gryzł całego pęta kiełbasy jak barbarzyca, ale informacje te nie zostały potwierdzone naukowo. Jedno jest pewne - mężczyzna lubi dostawać jeść regularnie i szybciej się wtedy oswaja.

Pielęgnacja - ubieranie

Pielęgnacja mężczyzny wymaga wielu starań i nieustannego nadzoru. Nikt, kto jeszcze nie hodował w domu mężczyzny, nie zdaje sobie sprawy, jaki obowiązek bierze na swoje barki zarówno w dni robocze jak i w święta. Pierwszorzędną sprawą jest skompletowanie nowej garderoby. W przeciwnym wypadku mężczyzna nie porzuci rozciągniętego podkoszulka i wypchanego na kolanach dresu. No chyba, że się na nim rozpadną ze starości. Potem już tylko trzeba podsuwać mu rano gotowy zestaw do ubrania, prać, czyścić, prasować, przyszywać guziki, zestawiać kolory i chwalić, że świetnie wygląda. I bywa, że jedynym znakiem uznania za pielęgnacją mężczyzny jest odcisk obcej szminki na jego kołnierzyku.

Post przez Kamila W. » 29 października 2007, o 00:41

A mowia ze nie ma dobrych facetow Obrazek

Facet u bram niebios. Św. Piotr mówi do niego:

- Zanim wejdziesz opowiedz mi jakiś swój dobry uczynek.

- Wiec to było tak. Jechałem do domu i przy drodze zauważyłem bandę motocyklistów znęcających się nad dziewczyną. Ona była przerażona, krzyczała o pomoc. Nie mogłem tego ignorować, zresztą nienawidzę takich brudnych typków, więc wziąłem łyżkę do opon i ruszyłem w ich stronę. Stanęli wokół mnie i jeden z nich krzyknął; "Zmiataj stąd, albo będziesz następny". Ja, nie bojąc się, przywaliłem z całej siły w twarz największemu z nich i krzyknąłem: "Zostawcie tą biedną dziewczynę w spokoju! Albo pokażę wam, co to jest prawdziwy BÓL, wy chorzy degeneraci!"

- No, no, no! Twoja odwaga jest imponujące. A kiedy się tak popisałeś?

- Jakieś trzy minuty temu.

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 29 października 2007, o 00:50

dobre Obrazek

Post przez Kamila W. » 29 października 2007, o 01:03

A my sie tak zachwycamy szkotami Obrazek

Szkot wysłał żonę na wakacje na Karaiby. Po tygodniu otrzymuje depeszę z hotelu:

"Pańska żona się utopiła STOP Jej zwłoki oklejone krewetkami wyłowiła straż przybrzeżna STOP Co robić? STOP".

Szkot idzie na pocztę i nadaje telegram:

"Krewetki sprzedać STOP Pieniądze przelać na moje konto STOP Przynętę zarzucić ponownie STOP".

Post przez anunlka » 29 października 2007, o 01:23

...i to są właśnie mężczyźni;)

Post przez tusia101 » 29 października 2007, o 01:26

a ż brak mi słów... Obrazek

Post przez Kat » 29 października 2007, o 11:56

boshe... co za duuupek...

Post przez Gość » 29 października 2007, o 16:42

Oscar Wilde:

"Idealny mężczyzna powinien zawsze więcej myśleć, niż mówi."

Zsa Zsa Gabor:

"Nie ma sensu sprzeczać się z mężczyznami, ponieważ i tak nigdy nie mają racji."

Jeanne Moreau:

"Mężczyźni są jak ceny - chcieliby ciągle piąć się w górę."

Napis na murze:

"Faceci są jak autobusy. Zawsze przyjedzie następny."

Ludwik Puget na pytanie syna, co zrobić z niechcianą ciążą:

"Nie uważałeś, jak robisz, więc rób jak uważasz."

Kelly:

"Fakt, że się wystroił, wcale nie świadczy jeszcze o tym, że wydoroślał. Nie zdziw się, gdy zauważysz, że z tylnej kieszeni spodni wystaje mu proca."

Tragedia w pojęciu mężczyzny:

Zakochać się w twarzy, a ożenić się z całą dziewczyną.

<span style="font-style: italic">Linko, nie pisz tylu krotkich zdan osobno. </span>

Post przez Gość » 29 października 2007, o 17:00

Tuwim:

"Pesymista twierdzi, że wszystkie kobiety to nierządnice. Optymista nie jest tego zdania, ale ma nadzieję."

Przykład męskiej bezmyślności....

Zasłyszane na lotniskowcu:

"Wstąpiliśmy do marynarki żeby zwiedzić świat. I co zwiedzamy? Morze."

Post przez Gość » 29 października 2007, o 17:05

OK. Poprawię się.... tylko mi się komp zacina i boję sie, że to co napiszę po prostu mi się skasuję....

Post przez Mała » 29 października 2007, o 18:44

Rozmowa dwóch facetów

- Dlaczego na swoja żonę mówisz flanelciu ?

- To zdrobnienie

- ?!?! Od czego ???

- Ty szmato

No kobietki.. Bądźmy czujne :roll:

Post przez Kamila W. » 31 października 2007, o 02:02

<span style="font-weight: bold"><span style="font-style: italic">Linka to nie byl ten temat to podchodzi pod : Cytaty i przysłowia na wesoło Obrazek choc nie powiem bo bardzo fajne wiec zapraszam tam z cytatami a tutaj sa dowcipy, zarty o facetach Obrazek</span></span>

Post przez Kamila W. » 31 października 2007, o 02:03

W kawiarni dwaj Szkoci przyglądają się pięknym kobietom.

- Podejdziemy? - pyta pierwszy.

- Nie, jeszcze nie teraz!

- Dlaczego?

- Najpierw niech zapłacą rachunek.

- Co pan wiezie w tej torbie (do Szkota)?

- Papier toaletowy

- Ale czemu tak śmierdzi?

- Bo wiozę go do pralni...

Post przez mewa » 31 października 2007, o 15:38

brutalne Obrazek

Post przez Jane » 31 października 2007, o 16:32

Kiedy Jacek z Plackiem alias Lech z Jarkiem ukradli już księżyc, na ich drodze stanęła czarownica z kotem na ramieniu. Chłopcy wiedzieli już wtedy, że świadków przestępstwa trzeba się pozbywać. Nie mieli tyle odwagi by zabić stojących im na drodze. Dlatego Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota.

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 31 października 2007, o 17:39

jakkolwiek nie lubię antykobiecego humoru (ani antykociego) to podziwiam finezję Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik Humoru