Teraz jest 23 listopada 2024, o 01:19

Telenowele

Romantyczne – ale nie tylko – opowieści filmowe, serialowe i teatralne
Od filmów kostiumowych po azjatyckie dramy
Na co czekamy, co polecamy, co odradzamy...

Halloween przed ekranem: nasza klasyka

Post przez Dorotka » 4 czerwca 2009, o 17:51

Pewnikiem za to, że spała ze wszystkimi Foresterami, jacy chodzą po tej planecie. Obrazek Napracowała się, biedaczka. Obrazek

Moja szefowa miała takie powiedzenie "dupa nie szklanka, nie zbije się". Obrazek

Post przez Madlenita » 4 czerwca 2009, o 19:28

Ale super teksty!!! Gdyby serial zawierał ich więcej i cieco bardziej wartką akcję nawe bym go oglądałą....

Co do Brzyduli, ostatnie odcinki oglądałam i były świetne, zwłaszcza Pashemko i Iza....

Post przez gmosia » 5 czerwca 2009, o 06:14

hej dziewczyny Obrazek

gdzie można oglądać telenowele online? bo obejrzałabym sobie kachorrę, a na youtube marnie...

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 10 czerwca 2009, o 21:10

Przy Brook to Stephanie jest święta uważam . Nic nie przebije tego co zrobiła , robi i zrobi Brook. Oglądałam zagraniczne odcinki i niestety przez nią Nick i Bridget wezmą rozwód . Co do dziecka to Stephanie nie wiedziała że to dziecko Massima i nie było żadnej zdrady bo ona jak zaszła w ciążę to nie była jeszcze z Erickiem .

Post przez Kat » 10 czerwca 2009, o 21:16

pytanie tylko, czy mozna winic sama Brooke. bo na moje to Nick nie przestal jej kochac, a Bridget to dla niego jej substytut. I to widac, jak on na nia patrzy. Poza tym, sorry ale Bridget tez jest rabnieta - zadawac sie z bylym facetem matki... i to o tyle starszym od niej. jak juz mowilam wczesniej - Brooke powinna byc z Nickiem od poczatku - od kiedy sie pojawil. a Steph nie lubie. drani mnie i jak ja widze to mi sie niedobrze robi.

ja za to ogladalam ostatnio kilka odcinkow Sin verguenza (co za durny tytul cena marzen, gdy chodzi o brak wstydu). i musze przyznc, ze jest w miare znosna. ogolnie bardzo lubie gaby Espino (te jej miny Obrazek), ale szkoda ze nie ma na kim oka zawiescic...

Post przez kasiek » 10 czerwca 2009, o 21:43

mam pytanie co się stało z "Nie igraj z aniołem?" czytam sobie program i go nigdzie nie widzę?

Post przez Lucy » 10 czerwca 2009, o 22:36

Chyba mi nie powiesz ,że Brook jest bez winy? Jak była z Ridgem to Nicka traktowała jak przyjaciela a teraz robi do niego maślane oczy , jakieś aluzje rzuca ,że była z nim szczęśliwa,że pokazał jej że może żyć bez Ridga . A mało dziś by się nie pocałowali. Czy ona wie w ogóle co to jest miłość? Niby kocha Ridga a zaraz wyzna miłość Nickowi. Czy osobę która wychodziła osiem razy za mąż (tyle przeczytałam w internecie) można traktować poważnie? Co do Bridget no cóż nie idzie sercu powiedzieć kogo mamy kochać a kogo nie. Nick powinien być uczciwy i zerwać z nią jak ją nie kocha (dziś powiedział Brook ,że zawsze ją będzie kochał - obłęd.)

Co do Stephanie to ją podziwiam za to że jest jedyną osobą której Brook nie zamydliła oczy "że się zmieniła ,dorosła" i wie jaka jest naprawdę . Żeby zdobyć to co chce nie cofnie się przed niczym ,nawet jeżeli na drodze stoi jej własna córka.

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 10 czerwca 2009, o 22:44

Popieram stanowisko Lucy. Ma rację. Brooke to ździra. Steph może nie jest święta, ale przynajmniej nie mydli wszystkim oczu.

Post przez Kat » 10 czerwca 2009, o 22:54

czy nie mydli- nie do konca. tez posuwa sie do roznych rzeczy, zeby osiagnac to co chce.

zgadzam sie - te zachowania Brooke sa wkurzajace. ale mimo to ja lubie. pewnie normlanie nie chcialabym miec z taka osoba nic wspolnego, ale jako bohaterka - jest jedyna osoba (nie liczac nicka) ktora w tym tasiemcu moge zniesc. (no jeszcze dante bo mi sie kojarzy z charmed i taka jedna laska, co grala w largo).

pewnie ze nie jest bez winy - ale kazdy tu wine ponosi. wszyscy faceci tez - daja sie lapac. po co eric jej sie ostatnio oswiadczyl? bo mu zrobilo sie jej zal? a nick - fakt nie powinnien byc z bridget, oni po prostu do siebie nie pasuja. a czy bridget go kocha? njakos w to nie wierze. moze ona w pewien sposob chce byc podobna do brooke, miec to co brooke. moze po prostu po tym jak z rodgem jej nie wyszlo, to chciala kolejnego starszego opiekuna... chyba tylko oskar byl w jej wieku (chyba)- wszyscy inni byli starsi, to tez o czyms swiadczy.

Post przez Lucy » 11 czerwca 2009, o 00:13

Eric oświadczył ,że ją w dalszym ciągu kocha. Nawet jeżeli to małżeństwo miałoby potrwać krótko to i tak byłoby wspaniale - tak to jakoś oświadczył.

A Stephanie wszystkie te "złe" rzeczy robiła żeby pozbyć się Brook. Mam nadzieję ,że w końcu kiedyś jej się uda Obrazek

Post przez Kat » 11 czerwca 2009, o 11:39

a ja nie bo brooke lubie i scenarzysta moglby da jej juz spokoj...

Post przez Justyna » 11 czerwca 2009, o 23:59

Przerwa wakacyjna! W związku z wakacyjną przerwą, telenowela Nie igraj z aniołem zniknęła z ramówki stacji TV i powróci jesienią.

Tę informację przeczytałam na oficjalnej stronie telenoweli.

Post przez Lucy » 15 czerwca 2009, o 18:24

Dzisiejsza "Moda..." jest super Obrazek

Post przez Justyna » 15 czerwca 2009, o 19:16

Co w miej było bo przegapiłam. Mam pytanie Bridget jest w ciąży i z kim?

Post przez Lucy » 15 czerwca 2009, o 21:06

Bridget jest w ciąży z Nickiem . Dziś Stephanie dała Brook broń żeby się zastrzeliła i w ten sposób raz na zawsze przestałaby krzywdzić Bridget . Ta to ma pomysły doprawdy Obrazek Natomiast Bridget skłamała Nickowi i powiedziała mu ,że usunęła ciąże chciała w ten sposób się dowiedzieć czy poleci on do Brook czy nie i poprosiła nianię dzieci żeby w razie gdyby między Nickiem a jej matką coś zaszło ona jej to powiedziała . To ma być próba czy coś ich łączy czy nie. A koniec był taki ,że Nick przyszedł do Brook i powiedział jej o niby aborcji ,przytulili się i w tym momencie niania ich zauważyła .

Post przez Kat » 15 czerwca 2009, o 22:19

o matko.... a ta go pewnie tylko pocieszyla... biedny Nick...

Post przez gmosia » 15 czerwca 2009, o 22:31

oni wszyscy biedni i nieszczęśliwi... ulżyć im i powystrzelać!!! Obrazek

Post przez Agrest » 15 czerwca 2009, o 22:34

Broń już mają Obrazek

Post przez Lilia ❀ » 18 czerwca 2009, o 13:28

<span style="font-size: 18px; line-height: normal">Najlepsze dialogi z "Mody na sukces"! cz.2</span>

Eryk: Boże! Oni mają romans?? (Morgan i Ridż)

Stefcia: Nie,spali ze sobą tylko raz.

Brók do Bridżet:Przeżywałam kryzys!

Bridżet: Przeżywasz kryzysy od urodzenia!

Brók: Jak sama zostaniesz matką dziecka Nicka to zrozumiesz!

Bridżet: Horror być matką dziecka, którego tatuś ugania się za babcią!

Brók do Stefy: W niczym się nie różnisz ode mnie! Jesteś dziwką, kłamczuchą i hipokrytką.

Amber: Możesz mnie wyrzucić na ulicę, bo tam się wychowałam!!!

Massimo: Widać...

Bridżet: Straciłam dumę, szacunek do samej siebie, dziewictwo!

Dikon: Odzyskasz to wszystko! No może z wyjątkiem tego ostatniego...

Dikon: Tylko pomyśl, wkręciliśmy się do rodziny, każde z nas ma

dom i pieniądze. Możemy kręcić ze sobą na boku:)

Amber: Nie licz na to.

Dikon: Mam pomysł! Dziś o ósmej Ty będziesz się kochać ze swoim Forresterem, a ja ze swoją Forresterką, ale będziemy myśleć o sobie. Wiesz co zacznę wcześniej, bo na pewno skończysz przede mną.

Brók: To co mam zostać zakonnicą?

Stefka: Niech Bóg ma w opiece księży!

Eryk o Nicku i Brók: Chce być przy niej niczym rycerz w lśniącej zbroi, znam to uczucie lepiej niż ktokolwiek inny...

Stafcia: Ona była żoną twojego brata, żoną twojego ojca, a ty jesteś ojczymem dla swojego przyrodniego rodzeństwa! I jak mylisz czyja to wina?

Torn: Ale ona mnie kocha!

Carmen: na kolana, słyszałaś?

Amber: Może ty spędzasz tak większość czasu, ale nie ja.

Post przez Lucy » 18 czerwca 2009, o 14:31

Jak zawsze zabójcze teksty Obrazek

Post przez Lilia ❀ » 19 czerwca 2009, o 16:30

<span style="font-size: 18px; line-height: normal">Czwórka pokaże ostatni sezon "Zbuntowanych"</span>

7 lipca br., bezpośrednio po zakończeniu drugiego sezonu "Zbuntowanych", Czwórka rozpocznie emisję trzeciej serii.

Akcja trzeciej - ostatniej - serii "Zbuntowanych", obejmującej 99 odcinków, rozpoczyna się z nowym rokiem kalendarzowym, kiedy uczniowie ekskluzywnej Elite Way School powracają do szkoły po imprezie sylwestrowej. W nowym roku czekają ich kolejne wzloty i upadki, nowe wyzwania i nowe problemy oraz różne uczuciowe, towarzyskie i szkolne zawirowania, ale w finale wszystkie perypetie znajdą wreszcie pozytywne rozwiązanie.

Serial "Zbuntowani" emitowany był dotychczas w ponad 65 krajach, m.in. w Stanach Zjednoczonych, Hiszpanii, Brazylii i Peru; w Czwórce pojawił się po raz pierwszy w październiku 2007 roku.

Widzowie stacji będą mogli śledzić dalsze losy młodych bohaterów serialu od poniedziałku do piątku o godz. 19.00.

Post przez Misteriosa » 30 czerwca 2009, o 22:10

Ogladądam telenowele... czasami. Moje ulubione to:

* Zbuntowani "Rebelde"- tylko ostatnio miałam dluuuga przerwę i chyba z 1,5 miesiąca nie oglądałam.

* Gorzka zemsta- " Passion de gavilanes" pierwsza telenowela od lat, która mnie wciągnęła ( nadal ja uwielbiam, chociaż już nie emitują)

* Zbuntowany Anioł "Munieca Brava" to tak ze starych dobrych lat.

* Nie Igraj z Aniołem " Cuidado con en angel" - z sympatii dla Maite Perroni.

Modę oglądałam razem z babcią jak miałam może z 5 lat... Pomyśleć że teraz mam 19 a B&B nadal leci.. Wiecie co? Myślałam, ze to jest jedyny serial, którego chyba nikt nie ogląda. A tu niespodzianka Obrazek W liceum koleżanki codziennie śledziły losy Forresterów i reszty, także nawet ja raz czy dwa zerknęłam i uświadomiłam sobie, że o dziwo pamiętam chyba wszystkie imiona.

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 30 czerwca 2009, o 22:56

15 lat temu to i ja oglądałam pierwsze odcinki,potem mnie znudziło,ale imiona pamiętam do dziś.Zresztą to jest taki twór że wystarczy obejrzeć kilka odcinków i pozna się większość zależności...

Post przez gmosia » 1 lipca 2009, o 03:34

ja pamiętam jak brook była niewinna i dziewicza Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 1 lipca 2009, o 13:04

ja też

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oglądamy!