Teraz jest 23 listopada 2024, o 14:06

Media: ludzie i wydarzenia

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 26 maja 2009, o 02:10

Wybacz Kat ale mam takie samo zdanie jak Lilia Obrazek

Mam rozumieć Kat że te migawki facetów to twoi ulubieńcy ? Jak ja uwielbiałam swojego czasu oglądać Nikitę a szczególnie Roya . Obrazek

Post przez Justyna » 26 maja 2009, o 11:59

Każdemu podoba się co innego. Obrazek

Post przez Kat » 26 maja 2009, o 13:56

Lucy- tez Obrazek powinno byc ich wiecej, ale ci sa tacy z gornej polki Obrazek

Post przez Vienna » 27 maja 2009, o 10:55

A oto drugi z moich ulubieńców... Obrazek

http://img14.imageshack.us/my.php?image=gerardbutler1.png

Gerald Butler

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 27 maja 2009, o 13:15

Hm..... całkiem całkiem Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 31 maja 2009, o 18:56

ach, uroczy Gerry Obrazek mozna wiele wybaczyć warsztatowo Obrazek

a ja jednak i niezmiennie mam slabośc do Sandry Bullock Obrazek

było już "Dwa tygodnie na miłość" i ja czekam, i nie wstydzę się tego, na "The Proposal"...

klasyczna opowieść szefowo-asystencka czyli dla dobra obu zainteresowanych stron (czyli aby zachowac posady) trzeba poudawać narzeczonych i małzonków. znamy? alez oczywiście.

mnie intryguje jak rezyserka Anne Fletcher (Step Up) sobie poradzi z odwróceniem ról, bo tym razem mamy Zimną Szefową i Uroczego Sekretarza... tfu, Asystenta Obrazek

i tak, obejrzę ze względu na Sandrę i mego ulubionego betę Ryana Reynoldsa Obrazek

Post przez Kat » 31 maja 2009, o 22:11

tez na to czekam, bo bardzo lubie ja w filmach Obrazek jedna z fajniejszych i lepiej grajacych aktorek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Jayne Ann Krentz

Post przez Berenika » 31 maja 2009, o 22:16

Nie czekasz sama, Frin. Też mnie ciekawi ta para. Oboje lubię Obrazek, więc mam nadzieję na przyjemny wypad do kina.

Post przez Agrest » 31 maja 2009, o 22:49

Bullock i Reynolds? Hmm. Sprawa do przemyślenia Obrazek W sumie w karierze Bullock zatrzymałam się na etapie Ja cię kocham, a ty śpisz Obrazek (ale bardzo lubię jako świąteczny film Obrazek )

(PS. Uroczy Gerry romantycznie: http://www.youtube.com/watch?v=1WfEm5rDrX4 Obrazek )

Post przez Fringilla » 1 czerwca 2009, o 00:32

świetna scena, świetny film Obrazek

reżyserka studiowała na naszej filmówce Obrazek

Post przez Agrest » 1 czerwca 2009, o 01:57

Najlepsze jest to skinienie głową na końcu Obrazek

Post przez Fringilla » 1 czerwca 2009, o 21:13

zakończenie jest dobre w ogóle Obrazek

kurcze, cholernie fajny film - jak ja się dałam nabrać na pierwszą scenę z Gerrym... miałam wrażenie "co ty tu chłopie robisz - zachowujesz się jakby twojemu bohaterowie kompletnie nie zależało na tej forsie" :lol:

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 4 czerwca 2009, o 20:30

Może nie ulubiony, ale...

<span style="font-weight: bold"><span style="font-size: 18px; line-height: normal">David Carradine nie żyje</span>

Obrazek

David Carradine został znaleziony martwy w hotelowym pokoju w Bangkoku. Gwiazdor "Kill Billa" miał 72 lata.

Carradine przebywał w Tajlandii na planie swojego nowego filmu "Stretch".

Lokalne media początkowo poinformowały, że znany aktor popełnił samobójstwo - Carradine miał się powiesić w hotelowym pokoju - ale agent aktora powiedział w rozmowie z amerykańską telewizją, że wierzy, że to była śmierć naturalna.

Urodzony jako John Arthur Carradine, tuz po rozpoczęciu kariery aktorskiej szybko zmienił imię na David. Na przestrzeni trwającej 45 lat kariery wystąpił w ponad 100 filmach i spektaklach telewizyjnych, jednak największą sławę przyniosła mu rola Kwai Chang Caine 'a w realizowanym w latach 70. serialu "Kung Fu".

Światowej widowni przypomniał go Quentin Tarantino, angażując go do tytułowej roli w "Kill Bill vol. 1" i "Kill Bill vol. 2".

Carradine był dwukrotnie żonaty, wdowa po nim została Annie Bierman. Aktor miał dwie córki: Calista Miranda i Kansas.</span>

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 4 czerwca 2009, o 22:35

A ja go lubiłam. Grał w "Północ Południe" tego męża oprawcę. Był też serial z nim w roli głównej o mnichu z klasztoru Szaolin (nie wiem jak to się pisze, więc wybaczcie ewentualne błędy), ale nie pamiętam tytułu. Jako nastolatka oglądałam z zapartym tchem. Szkoda gościa.

Post przez Kat » 4 czerwca 2009, o 23:08

moze nie jest to moj ulubiony aktor, ale musze przyznac, ze mnie zaciekawil. calkiem przystojny facet Obrazek pojawia sie w 4 serii Supernatural i zowie sie Misha Collins

Obrazek

Ulubiona autorka/autor: SEP, McNought, Garwood, Brown

Post przez Mery_Kate » 18 czerwca 2009, o 21:56

Vienne mamy ten sam gust jeśli chodzi o aktorów Obrazek

Przede wszystkim na pierwszym miejscu <span style="font-weight: bold">Hugh Jackman</span> za "Australię". Byłam na tym filmie w kameralnym kinie w walentynki. niedość, że film mnie zauroczył swoją magią, to jeszcze ten boski Poganiacz, w którym się zakochałam od pierwszego ujęcia Obrazek Obrazek

Następny to <span style="font-weight: bold">Gerard Butler.</span>. Zagrał fenomenalnie swoją rolę (z resztą jak większość obsady), Idealny KRÓL Leonidas w "300" powalił mnie swoja klatą Obrazek

Natomiast ostatni aktor, któremu jestem 'wierna od lat to <span style="font-weight: bold">Kevin Costner</span>. Każda jego rola była świetna, ale chyba najbardziej pozostał mi w pamięci z "Listu w butelce" i "Bodyguard".

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez Patitih » 19 czerwca 2009, o 10:32

I love him too Obrazek

Post przez marta » 19 czerwca 2009, o 17:26

Mnie się ostatnio bardzo spodobał aktor o imieniu Casey Affleck (młodszy brat Ben 'a) za bardzo dobrą moim skormnym zdaniem rolę w <span style="font-style: italic">Gone Baby Gone</span>

Obrazek

Obrazek

w tym samym filmie zagrała niejaka Michelle Monaghan, fajna kreacja, tylko szkoda, że tak mało ról ogólnie bo oto jej filmografia:

2001 Perfume

2002 Unfaithful

2003 It Runs in the Family

2004 Winter Solstice

The Bourne Supremacy

2005 Constantine

Kiss Kiss Bang Bang

Mr.& Mrs. Smith

North Country

2006 Mission: Impossible III

2007 The Heartbreak Kid

Gone Baby Gone

2008 Trucker

Made of Honor H

Eagle Eye

jak dla mnie to ona mogłaby być dublerką, ma śliczną, delikatną urodę, a jednocześnie jej twarz jest bardzo neutralna. Jak ogladałam film, to cały czas miałam wrażenie, że widzę Liv Tyler. Zresztą, znalazłam jeszcze kilka innych podobieństw Obrazek

http://thenastyboys.files.wordpress.com/2007/10/ashley-judd-2.jpg Ashley Judd

http://www.celebritywonder.com/wp/Michelle_Monaghan_in_Made_of_Honor_Wallpaper_2_1280.jpg

<a href="http://www.amfar.org/uploadedImages/In_The_Spotlight/Events/Cinema_Against_AIDS/Cinema_Against_AIDS_2008/Mila_Jovovich.JPG" target="_blank">http://www.amfar.org/uploadedImages/In_The_Spotlight/Events/Cinema_Against_AIDS/Cinema_Against_AIDS_2008/Mila_Jovovich.JPG</a> Mila Jovovich

<a href="http://3.bp.blogspot.com/_wru1W7psHSY/SGvpPl0_yOI/AAAAAAAAAek/u7qjmGcZtOw/s400/Michelle%2BMonaghan%2Bhair.jpg" target="_blank">http://3.bp.blogspot.com/_wru1W7psHSY/SGvpPl0_yOI/AAAAAAAAAek/u7qjmGcZtOw/s400/Michelle%2BMonaghan%2Bhair.jpg</a>

<a href="http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/03_01/LizHurleyDM0603_468x558.jpg" target="_blank">http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/03_01/LizHurleyDM0603_468x558.jpg</a> Liz Hurley

<a href="http://images.askmen.com/galleries/actress/michelle-monaghan/pictures/michelle-monaghan-picture-2.jpg" target="_blank">http://images.askmen.com/galleries/actress/michelle-monaghan/pictures/michelle-monaghan-picture-2.jpg</a>

Ulubiona autorka/autor: Jo Putney,Kat Martin,Jude Deveraux,Sandra Brown

Post przez basik » 19 czerwca 2009, o 20:52

bez zarostu zdecydowanie przystojniejszy Obrazek

Post przez pinksss » 3 sierpnia 2009, o 17:13

odnośnie mojego narzekania jak to czas dla facetów sprawiedliwszy jest Obrazek

odnalazłam panią dla której niekoniecznie- efekt można zobaczyć w <span style="font-style: italic">Potyczki Amy</span>

Tyne Daly grała w młodości wypłoszowate policjantki i jakoś teraz znacznie bardziej mi się podoba, z kilogramami nabrała jakoś klasy Obrazek

Obrazek

Obrazek

Post przez Fringilla » 3 sierpnia 2009, o 17:28

charakter wyrazisty Obrazek

ogólnie wyrośnięcie sprzyja ciekawym osobowościom Obrazek

widzę tylko aktualnie jeden problem: operacje plastyczne zamrażające mimikę, np w kształ na zawsze jestem-słodka (vide chocby Nicole Kidman).

przy tym nawet Keanu to wodospad emocji Obrazek

Post przez pinksss » 3 sierpnia 2009, o 17:38

Kidman to jakiś miutant Obrazek

pamiętam jak moja koleżanka latała do wszystkich z Galą czy czymś takim w garści- były tam dwa zdjęcia Kidman i Theron- całkiem przypadkowe ujęcia na których widac było jak na dłoni ze mają identycznie przykrojone nosy- no po prostu model numer 5 Obrazek

pamiętam taki pradziejowy serial z Kidman jak była pulchna, ruda, kręcona i piegowata- rozumiem zmiany ale ten androidalny wygląd- w Żonach ze Stepford doskonale się sprawdzała Obrazek

padam Obrazek przed Close i Streisand Obrazek

Post przez Fringilla » 3 sierpnia 2009, o 17:57

no ba Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 4 sierpnia 2009, o 21:59

Wara od Keanu Reevsa! Obrazek Może nie jest z niego najlepszy aktor, ale za to jest uroczy. I nie grywa w samych wybuchowych superprodukcjach. Zdarzają mu się ambitniejsze filmy. Co do duetu aktorskiego - miał dwa fajne z Sandrą Bullock - "Speed - niebezpieczna prędkość" i "Dom nad jeziorem". Naprawdę fajnie zagrał też w "Moje własne Idaho" z Riverem Phoenixem i w "Na fali" z Patrickiem Swayze.

Post przez Fringilla » 4 sierpnia 2009, o 22:10

ja nie poddaję krytyce jego aktorstwo/filmy tylko bogactwo mimiki najpewniej spowodowane takim a nie innym kompletem mięsni twarzowych Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach