1. Hope Paisley - Trening uczuć (dużo za dużo scen 18+ ) 2. Kingsley Felicia - Miłość pod przykrywką 3. Lark Sophie - Okrutny kochanek 4. Kage Linda - Zostań moim bohaterem 5. Gates Maggie - Fire Lane 6. Rose Shain - Między zobowiązaniem a zdradą 7. Parsi Kyra - Jak poskromić Diabła 8. Altaj Neva - Ruined Secrets najsłabsza część z dotychczas wydanych 9. Bromberg K. - Lucky Shot fajne
1.Kat Singleton - Bright Lights & Summer Nights (4/5) 2.Dovney Perry - Sun Light (3+/5)lepsza niż poprzednia 3.Magdalena Szponar Kiedy zajdzie słońce (3+/5) 4.Monika Kondas - Cassian (2+/5) 5.Jasmine Mas - Psychozmienni (3/5) 6.Agnieszka Brückner - Forbidden Love (4+/5) 7.Ludka Skrzydlewska - Jego własność (2+/5)najsłabsza Ludki, jak do tej pory 8.Poppy St. John - Sinful Tempation (1+/5) do zapomnienia 9.Mariana Zapata - To, co w nas dojrzewa (4+/5) comfort book 10.Joss Stirling - Co ukrywa Summer? (3+/5) 11.Julia Quinn - Oświadczyny (3/5) 12.Neva Altaj - Ruined Secrets (4/5) 13.Iga Wiśniewska - Przeklęta (3/5) 14.Małgorzata Rogala - Zdarzyło się w Bagiennym Lesie (4/5) trochę mniej śledztwa niż w poprzednich, ale i tak bardzo fajna 15.Kyra Parsi - Jak rozkochać Gbura (4/5) Koniec
Ostatnio edytowano 2 kwietnia 2026, o 23:03 przez gosiurka, łącznie edytowano 2 razy
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
1. Ropuszki. Niezwykłe opowieści ze świata Thornu Aneta Jadowska 5/5 (audiobook) 2. Dynia i jemioła. Nietypowe historie świąteczne Aneta Jadowska 5/5 (audiobook) 3. Dzikie dziecko miłości Aneta Jadowska 6/5 (audiobook) 4. Wilk z lasu Aneta Jadowska 6/5 (audiobook) 5. Kurczaczek i Salamandra Aneta Jadowska 6/5 (audiobook) 6. Dziewczyna z dzielnicy cudów Aneta Jadowska 4/5 (audiobook) 7. Był sobie pies W. Bruce Cameron 6/5 (audiobook)
Przeczytałam w MARCU: 1. "Przez trudy do gwiazd" Anna Rybakiewicz. 2. "Czas darowany nam. Saga Bez pożegnania". Tom 5 Barbara Rybałtowska - audiobook. 3. "Jak to się skończy. Saga bez pożegnania. Tom 6 Barbara Rybałtowska - audiobook. 4. "Sonka - ostatnia żona Jagiełły" Dorota Pająk - Puda.
1.Spalić wiedźmę M.Kubasiewicz 2.Wzburzone fale N.Roberts 3.Niebezpieczne prądy N.Roberts 4.Spokojna przystań N.Roberts 5.Błękitna zatoka N.Roberts 6.Tajemnica domu Uklejów A.Jadowska 7.Sekret prawie byłego męża A.Jadowska 8.Zagadka martwego wydawcy A.Jadowska 9.Trup na plaży i inne sekrety rodzinne A.Jadowska 10.Bracia krwi N.Roberts 11.Magia i krew N.Roberts 12.Kamień Pogan N.Roberts 13.Zbuntowana markiza Anne Ashley 14.Maskarada czyli sekret Mirandy Meg Alexander 15.Śmiertelna zemsta N.Roberts 16.Jak poskromić diabła Kyra Parsi 17.Romans tylko na lato Abby Jimenez 18.W sercu wroga M.Wala 19.Czas złych snów M.Wala 20.Nowy świt Magdalena Wala 21.Pomruk ciszy Magdalena Wala 22.Przypadki pewnej desperatki Magdalena Wala 23.Mów mi katastrofa Magdalena Wala 24.Jackpot .Baby -główna wygrana Rebecca Baher 25.In Her Own League Liz Tomforde 26.Życie n sprzedaż Nora Roberts 27.Ballada o złotym jabłku Adam Tomczyk 28.Bezczelny Anglik Anna Margot
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.