1.Schizis Melissa Darwood 2.Chata wyklętych Emilia Szelest 3.Jaskinia milczących Emilia Szelest 4.The Science of Temptation Julia Popiel 5.Art & Soul Brittany C.Cherry 6.Dziewczyna z Dzielnicy Cudów Aneta Jadowska 7.Akuszer bogó Aneta Jadowska 8.Dynia i jemioła Aneta Jadowska 9.Diabelski młyn Aneta Jadowska 10.Afera na tuzin rysiów Aneta Jadowska 11.Próby ognia i wody Aneta Jadowska 12.Zawsze i wszędzie Brittany C.Cherry 13.Dziewczyna z przeklętej wyspy Aneta Jadowska 14.Udawaj,że mnie kochasz Whitney G. 15.Wild Love Elsie Silver
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
1. Wszystko zostaje w rodzinie Aneta Jadowska 6/5 (audiobook) 2. Egzorcyzmy Dory Wilk Aneta Jadowska 6/5 (audiobook) 3. Rok, w którym nie umarłem Mikołaj Grynberg 6/5 (audiobook) 4. Archangel's Ascension Nalini Singh 5/5 5. The Spirit Girls Dawn Merriman 4+/5 ENG