"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
1.Harpie Joanna Chmielewska 2.The Wrong Bride Catharina Maura 3.Until You.Aż pojawiłaś się ty Catharina Maura 4.Pakt A.P.Mist 5.Spuścizna Nora Roberts 6.Tożsamość Nora Roberts 7.Zauroczenie Margit Sandemo 8.Polowanie na czarownice Margit Sandemo 9.Otchłań Margit Sandemo 10.Tęsknota Margit Sandemo 11.Grzech śmiertelny Margit Sandemo 12.Dziedzictwo zła Margit Sandemo 13.Zamek duchów Margit Sandemo 14.Córka hycla Margit Sandemo 15.Zapadły pałac Marta Kisiel 16.Samotny Margit Sandemo 17.Zimowa zawierucha Margit Sandemo 18.W świetle nocy Milena Wójtowicz 19.W cieniu dnia Milena Wójtowicz 20.Zemsta Margit Sandemo 21.Gorączka Margit Sandemo 22.Ślady szatana Margit Sandemo 23.Nieposłuszny A.P.Mist 24.Słodkich snów .Coma cz.1 Mimi Lisette 25.Słodkich snów .Coma cz.2 Mimi Lisette
Ostatnio edytowano 19 września 2025, o 23:27 przez ewa.p, łącznie edytowano 2 razy
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
1. Pustynna Włócznia. Księga I Peter V. Brett 5/5 (audiobook) 2. Pustynna Włócznia. Księga II Peter V. Brett 5/5 (audiobook) 3. Wojna w blasku dnia: Księga I Peter V. Brett 5/5 (audiobook)
koniec
Ostatnio edytowano 13 września 2025, o 08:59 przez kejti, łącznie edytowano 1 raz
1. "Skrucha" Eliza Clark - dalej mam bardzo ambiwalentne odczucia 2. "Idealnie sparowani" Christina Lauren 3. "Spotkajmy się w Central Parku " Felicia Kingsley - to było super, z potknięciami na wstępie, ale finalnie bardzo mi siadło 4. "Jeśli to Cię uszczęśliwia" Julie Olivia - mnie urzekła 5. "You, again" Kate Goldbeck 6. "Jesień by Ci wybaczyć" Morgane Moncomble 7. "Wild side" Elsie Silver - chyba obecnie moja ulubiona z tej serii 8. "Running Wild" K.A. Tucker 9. "Para idealna" Ruth Wars 10. "Baśń o złamanym sercu" Stephanie Garber 11. "Ostatni list" Rebecca Yarros - tu zaliczyłam takie wkurzenie, że dawno żaden wątek mnie tak nie rozsierdził. I to na ostatnich stronach autorka popełniła takiego fikołka, że do tej pory mnie uwiera 12. "Na jedną noc" Catherine Walsh
Myślałam, że może uda mi się dzisiaj skończyć jeszcze "Bez siły" Elsie Silver, ale to takie flaki z olejem, że muszę robić przerwy.