1. Minęła godzina dwudziesta druga Katarzyna Bester 2. Spacer w deszczu Katarzyna Bester 3. Cześć, psorko Małgorzata Lisińska 4. Mój szef Melissa Darwood
Zrobiłam badania na cierpliwość. Wynik był negatywny.
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
1.Klucz światła Nora Roberts 2.Klucz wiedzy Nora Roberts 3.Klucz odwagi Nora Roberts 4.Prędzej piekło zamarznie Ludka Skrzydlewska 5.Gwiazdy fortuny Nora Roberts 6.Zatoka westchnień Nora Roberts 7.Szklana wyspa Nora Roberts 8.Srebrne wrzeciono Ewa Sobieniewska 9.Tajemnica domu Uklejó Aneta Jadowska 10.Sekret prawie byłego męża Aneta Jadowska
Ostatnio edytowano 13 maja 2025, o 21:06 przez ewa.p, łącznie edytowano 2 razy
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
1.Shelly Laurenston - The Uleashing (3+/5) fajne 2.Agata Polte - 3 - Addicted 3.Liz Tomforde - Play Along (4+/5) 4.Joanna Chwistek - Zlecenie (3+/5) zaskakująca 5.Elsie Silver - Wild Eyes 6.Lucy Score - 2 - Riley Thorn i trup w garderobie 7.Magda Rysa - Mój Alfa (2+/5)
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące — Ursula K. Le Guin