Teraz jest 24 listopada 2024, o 23:34

Forumowy poradnik związkowy

Gdzie możecie gadać, o czym tylko Wam się podoba, a na co nie ma miejsca w innych działach?
Tutaj!

Post przez kasiek » 15 lutego 2009, o 23:52

wredne, ale sprawiedliwe o ile to prawda, ze zdradziła

a co jeżeli ta siostra kolegi skałamała?

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 16 lutego 2009, o 00:01

Teraz to mówi sie trudno... Mleko się rozlało

Ulubiona autorka/autor: Jayne Ann Krentz

Post przez Berenika » 16 lutego 2009, o 00:16

Dokładnie... Jeśli nie kłamała (rzeczona siostra), to lepiej, że zerwał z dziewczyną. Jeśli kłamała, to dla dziewczyny lepiej, że nie wyjdzie za faceta, który jej nie ufał na tyle, żeby z nią porozmawiać. Choć rozumiem, że trudno rozmawiać o takich sprawach... W każdym bądź razie narobił jej wstydu...

Post przez Lilia ❀ » 16 lutego 2009, o 00:19

Ale on sam napisał, że podejrzewał zdradę przed tym, jak siostra się wmieszała

Post przez kasiek » 16 lutego 2009, o 00:22

Lilia czy ty harlequinów nie czytasz Obrazek, ile razy podejrzewali a nie zdradzały Obrazek

Post przez Berenika » 16 lutego 2009, o 00:27

Tak czy owak, nie porozmawiał, nie spróbował dowiedzieć się, o co chodzi, tylko zrobił głupi kawał... Ja tu widzę problemy z komunikacją. I to taka szczeniacka zgrywka.

Post przez Lilia ❀ » 16 lutego 2009, o 00:29

A ja jak słuchałam, doszłam do wniosku, że to radiowiec postanowił wziąć sprawy w swoje ręce. Muszę posłuchać jeszcze raz...

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 16 lutego 2009, o 00:33

wredne wyjątkowo. a jesli faktycznie "na podstawie słów siostry kumpla" to do tego debilne, obojętne czy to prawda czy nie Obrazek

bo faceta skreśla samo załatwienie sprawy w chamski sposób Obrazek to w typie "nie spytam, wierzę kumplom, którzy mnie kochają" Obrazek

masz rację, Berenika Obrazek gówniarski zgryw Obrazek

Post przez Berenika » 16 lutego 2009, o 00:37

O to mi chodziło. Poza tym przecież sam się stawia w głupiej sytuacji - bezmyślne to i tyle. Obrazek

Post przez kasiek » 16 lutego 2009, o 00:39

to tylko facet Obrazek

Post przez Kat » 16 lutego 2009, o 16:37

tylko ze czasem faktycznie zdradzja... ludziom ogolnie nie nalezy ufac, ale o podejrzeniach zdrady powinno sie raczej mowic. ja bym wolala wiedziec.

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 18 kwietnia 2009, o 00:48

No cóż. Znacie jakieś skuteczne sposoby aby zainteresować sobą faceta? Chodzi mi konkretnie o coś, na co każdy się łapie, ale żeby nie wyjść na narzucającą się idiotkę.

Post przez Lena 872 » 18 kwietnia 2009, o 01:00

hmmm czyżby Kawka miała jakiego na oku?? Obrazek

ja niestety nie pomogę, w takich sytuacjach zwykle improwizuje ale jak widać do tej pory z opłakanym skutkiem. Chętnie jednak wdrożę jakieś Wasze rady z życie Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 18 kwietnia 2009, o 01:21

Powiedzmy, że widzę w panu x potencjał, który się marnuje (czyt. beze mnie Obrazek ). Problem polega na tym, że rzadko się widujemy, mimo iż pracujemy razem. On prowadzi audycję w ciągu tygodnia rano, ja tylko w soboty. Nie bardzo mam szansę spotkać się z nim i właśnie potrzebny mi solidny pretekst, żeby przyjść wtedy do radia, a nic mi nie przychodzi do głowy. W każdym razie nic takiego, w co doświadczony radiowiec by uwierzył. Najprościej byłoby ściemnić, że idę do niego na dodatkowe przeszkolenie, ale nie uwierzy, bo realizację mam w małym palcu, a doświadczenie większe niż on. Poza tym szef by od razu się zorientował, że coś nie gra, a tego bym nie chciała. Najbliższa szansa na spotkanie z panem x będzie na radiowym dorocznym grilu, ale to dopiero w maju. N ie wiem czy do tego czasu jakaś inna go nie złowi, jeśli już tego nie zrobiła. Szkoda by było, bo to fajny facet i mamy wspólne zainteresowania. Kombinuję i nadal nie wiem jak to ugryźć.

Post przez mewa » 18 kwietnia 2009, o 10:22

to może zaproś go na kawę, tak po prostu, że nie macie kiedy pogadać

albo zrób z nim wywiad w swoim programie

Post przez Dorotka » 18 kwietnia 2009, o 16:01

Zorientuj się jak spędza wolny czas i zjaw się tam "przypadkiem". Poznaj jego hobby i wykorzystaj je. Pamietaj, że faceci są łasi na pochwały. Jeśli będzie się przy Tobie czuł jak ktoś wyjątkowy, to nie ma mowy, żeby nie wpadł po uszy [oczywiście pod warunkiem, że nie jest już zaangażowany, bo wtedy musiałabyś nieźle nakombinować, by przebić jego obecną partnerkę]. Zachwycaj się nim, mów mu jaki to z niego fantastyczny facet, spraw, by poczuł się przy Tobie jak Supermen - oczywiście nie może to był nachalne lecz bardzo, bardzo delikatne, żeby on się nie zorientował, że nim manipulujesz. Ten sposób niemal zawsze skutkuje, nawet jeśli on wcześniej prawie Cię nie zauważał, bo mężczyźni to niesamowicie próżne istoty. Dużo bardziej próżne niż kobiety.

Post przez mewa » 18 kwietnia 2009, o 16:19

no nie przesadzaj z tymi pochwałami, jeśli nie myślisz tak faktycznie to nic nie mów bo wyczuje kłamstwo

Post przez Dorotka » 18 kwietnia 2009, o 16:34

Przecież Kawka jest nim wyraźnie zauroczona, a zauroczona kobieta dostrzega w obiekcie swoich uczuć wiele zalet i właśnie te zalety powinna chwalić. To się nazywa rzucanie przynęty, a jak już się rybka złapie na haczyk, to wtedy się ją zacina, wyciąga na brzeg, wrzuca do wiaderka i po odpowiedniej obróbce chrupie z apetytem. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez mewa » 18 kwietnia 2009, o 16:37

oj, Dorotka, najgorsza to ta obróbka, żeby rybka była chrupiąca Obrazek

Kawko do roboty!

Post przez Annette » 18 kwietnia 2009, o 16:48

Zgadzam się z Dorotką, faceci to faktycznie próżne istoty.

Kawko, wierzymy, że Ci się uda! Obrazek

Post przez Lena 872 » 18 kwietnia 2009, o 16:50

powodzenia Obrazek

Post przez monia204 » 18 kwietnia 2009, o 18:53

w książce którą czytam obecnie bohater daje rade młodym damom, jak uwieść swego wybranego....

<span style="font-style: italic">Po pierwsze, spytajcie, czy zechciałby się posilić lub czegoś napić. Pomaga zarówno jedzenie, jak i picie , lecz z mojego doświadczenia wynika, że dżentelmeni nade wszystko uwielbiają jeść .(...)

...zostaje punkt drugi. Zauważcie, ze ma bardzo zamyślony wyraz twarzy, a wy bardzo chciałybyście się dowiedzieć, o czym tak myśli (..) Dajecie tym samym do zrozumienia , że waszym zdaniem jest inteligentny i myśli bardzo głęboko, a także , że cenicie sobie jego opinię.(...)

Powiedzcie mu, że kiedy go widzicie, przychodzi wam na myśl ciasto brzoskwiniowe lub pudding, albo maślane ciasteczko, cokolwiek, co bardzo lubicie. A potem zapytajcie, czy nie miałby ochoty zabrać tych łakoci, gdy następnym razem będzie szedł na ryby.(...) Macie zaoferować mu prowiant, kiedy on się wybierze. Wtedy, obojętne, czy przyjmie tę propozycję, czy nie, będąc na rybach , będzie na przemian myślał o was i o słodyczach. </span>

może coś z tego wybierzesz Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

zawsze możesz mu podrzucić coś słodkiego jak będzie w radiu....Obrazek

Post przez Kat » 18 kwietnia 2009, o 19:45

hihhihihi to sie nazywaja profesjonalne rady faceta Obrazek czyli nie ma, jak przez zoladek...

Kawka, a moze zostaw cos w sobote w radiu i przyjdz w tygodniu - bo zapomnialas o tym Obrazek pretekst gotowy Obrazek a przez przypadek wpadnij na niego, jak bedziesz szla. mruknij jaka to z ciebie gapa i jak ci przykro i poslij mu uroczy usmiech Obrazek po czym pochwal jego audycje. i pozniej...no wlasnie, co by tu pozniej...

Post przez monia204 » 18 kwietnia 2009, o 20:06

jak będzie bystry to sam wymyśli co później, a jak nie to nie warto tracić na niego czasu...tu mu się dziewczyna grzecznie narzuca, a on nic???

jestem pewna, że coś wymyśli Obrazek

Post przez Berenika » 18 kwietnia 2009, o 20:33

Też myślałam o tym, żeby Kawka coś celowo zostawiła, Kat. To dobry sposób, by niespodziewanie wpaść do radia o dowolnej porze Obrazek Bez względu na to, co zrobisz, Kawko, życzę powodzenia Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O wszystkim innym