kejti napisał(a):Frin zrobiła fajne podsumowanie roku 2024 i tak wpadło w oko aby spróbować serie która mam już wieki czyli ze stosu wstydu:
Hot and Badgered Shelly Laurenston
gosiurka napisał(a):Ja nie mogę przeboleć, że nie wydają u nas Nalini Singh i Ilona Andrews jest tak wolno wydawana, że do śmierci się nie doczekamy wszystkich książek.
Czuć że to stara seria
gosiurka napisał(a):Wzięłam się za serię ze starego głębokiego wstydu, Gail Carriger - Bezduszna, nawet się nie spodziewałam jak fajna jest ta seria( na razie pierwszy tom), coś w stylu Amandy Quick, tylko bohaterka jest bardziej ogarnięta. Czuć że to stara seria, ale i tak fajnie się bawię.
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/91517/bezduszna
Nieśmiała bibliotekarka Alexis Stone lubi trzymać się na uboczu. Lecz kiedy partner ją rzuca, Lex postanawia, że czas na zmianę. A co pomoże w tym bardziej niż przygodna znajomość? W hotelowym barze wpada na oszałamiająco przystojnego mężczyznę. Śmiały, wygadany Logan to jej całkowite przeciwieństwo… Nagle na hotel pada grom z jasnego nieba. Wybucha pożar. Logan wynosi Lex na zewnątrz, gdzie czeka tłum gapiów… i znika. Następnego dnia Lex wszędzie w sieci widzi swoje zdjęcia z mężczyzną sprzed hotelu. Jak się okazuje, jej nowy znajomy to obiecujący polityk…
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości